2777
2789

سلام نازنین هام 

امروز یه مسله ی شرعی عجیبی رو متوجه شدم که به نظرم به عنوان یه آگاهی عمومی خوبه که هممون راجبش بدونیم .. مخصوصا اگه خانواده ی همسرمون آدم های مذهبی ای باشن خیلی بغرنج تر میشه موضوع ..

خب جنین اهدایی رو تحت دو تا حالتش توضیح میدیم:

1- اگر مردی نابارور باشه 

بعد توی آزمایشگاه، اسپرم مرد دیگه ای رو با تخمک زنش لقاح بدن و نطفه رو تو شکم زنش بذارن و بچه بدنیا بیاد ..

اولا فارغ از جنسیتش، شوهر اون زن به لحاظ شرعی ناپدری بچه محسوب میشه .. دوما اینکه اگه دختر بشه، نسبت به کل فامیل های مرد و برادرای خودش نامحرمه اون بجه ی دختر .. و اگه پسر بشه تازه بیشتر قوزبالاقوزه چون عمه ی بچه و مادربزرگ بچه هم حتی نامحرم حساب میشن و مخصوصا اون خانواده هایی که بچه به سن تکلیف نرسیده هم رعایت میکنن که دیگه ..............

2- حالت دوم اینه که اگر زنی نابارور باشه

بعد شوهرش بیاد تو آزمایشگاه اسپرمشو بده و با تخمک یه خانوم دیگه لقاح تشکیل بدن و بذارن توی رحم همون خانوم نابارور، و بچه به دنیا بیاد.. 

از اونجا که توی سینه های زن شیر تشکیل میشه و بچه رو شیر میده، میشه مادر رضایی بچه و هیییییییچچچچچچ مشکل شرعی ای به وجود نمیاد .. 

راستشو بخواین من خودمم معتقدم .. ولی خدایی چرا انگار همه چی انقدر به نفع مرداست توی دینمون؟ ینی زنی که شوهرش ناباروره به لحاظ شرعی نباید مادر بشه؟ بچه ای که عمه و مادربزرگش ازش رو بگیرن چه احساسی پیدا میکنه آخه ؟ ایا اسم ناپدری بودن، و حقوق شرعی ارث و میراث و نفقه ای که متفاوته، از محبت شخصی که در دوران بارداری کنار همسرش بوده کم نمیکنه ؟

بچه ها این مسائل رو میدونستین ؟ شما کسیو میشناسین که این طور بوده باشه ؟ الان زندگیشون چطوره ؟ بچه هه میدونه ؟

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می تونن به جای جنین اهدایی یه بچه رو به سرپرستی بگیرن

میدونم عزیزم .. حس مادری همونه ولی خب اخه اون کجا که باردار بشی وخودت زایمان کنی و  شیر بیاد تو سینه ت .. 

عجیب نبود حالا چه ربطی داره به تفادت بین زن ومرد

خب اگه زن نابارور باشه، هیچ مشکل شرعی وجود نداره برای جنین اهدایی شوهره با یه زن دیگه .. ولی اگه مرد نابارور باشه، بچه اصن بچه ی مرد حساب نمیشه و تازه فک و فامیلم بهش نامحرمن ..

شما برعکس برداشت کردین..میتونین اینطور برداشت کنین خانمی که توانایی باروری نداره با وجود تخمک اهدایی میتونه مادر بشه بدون هیچ مشکل شرعی و برعکس مردی که مشکل داره در هرصورت با جتین اهدایی هم مشکل داره....اینجا به نفع خانما بود نه اقایون....انقدر مرد ستیزی زیاد شده که جایی هم به ضررشونه میخوایم بگیم به نفعشونه

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
عزیزم من شنیدم تو حالت دوم هم اشکال داره ، مگه اینکه اون مرد با زن ازدواج کنه و محرم بشن ... نمیدونم ...

منم همین فکرو میکنم،آخه نمیشه که همینجور اسپرم‌هرکسی رو با تخمک هر کی لقاح بدن یه صیغه ای چیزی😶

ولی یه مدل صیغه هست فرزندی فکر کنم مطمئن نیستم برای همینی ک گفتین

عزیزم من زنگ زدم مرجع پرسیدم .. بم همچین چیزی نگفت اصن :( گفت یا نکنید یا اگه میکنید به بچه و اطرافیان باید بگید تا ازش رو بگیرن .. تازه به خواهر برادرای خودشم نامحرم میشه اون بچه ..

منم همین فکرو میکنم،آخه نمیشه که همینجور اسپرم‌هرکسی رو با تخمک هر کی لقاح بدن یه صیغه ای چیزی😶

نه صیغه نمیخواد ..من شرعی شو پرسیدم .. گفتن که تو آزمایشگاه ، وقتی که اهدایی اسپرم یا اهدایی تخمک رو نمیبینن ، اصن لازم نیستش صیغه  که !