من پسرم دو ماه پیش به دنیا اومد، بخاطر کرونا گفتم جشن اینا نمیگیریم، بعد خواهر شوهرم برای چشم روشنی 50 تومن پول آورد 😐 اینم بگم وضع مالیش خیلی خوبه و 10 برابر از ما بهتره، حالا هفته ی بعد تولد 8 سالگی پسرشه، اصلا دلم نمیاد چیزی براش بخرم ، به نظرتون چیکار کنم؟
والا من که نمیرم، واسه پسر خودمم هیچی نگرفتم، ولی کادوشو باااید بفرستیم دستور از مادر شوهر صادر شده ...
زنگ بزن از مادر شوهرت تعیین تکلیف کن
چه اختیارتون دست دیگران هست !
خدایی دیگه این حرفت نوبر بود
یعنی تولد همه بچه ها و نوه ها تک تک یاد همه شون میندازه و همه باید کادو بدن ؟!
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
زنگ بزن از مادر شوهرت تعیین تکلیف کن چه اختیارتون دست دیگران هست ! خدایی دیگه این حرفت نو ...
نه آخه این جشن گرفته همه رو هم دعوت کرده، منم گفتم نمیرم، مادرشوهرم به شوهرم گفته نرید هم کادوشو بفرستین زشته خواهر بزرگه 😑 به نظرت کادو نفرستیم زشت میشه؟
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤