2777
2789
عنوان

شما بودین واسه این خواهر شوهر چی کادو میبردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 87 پست
چرا؟ اگر پول داره این دوره 50 پول بده برای به دنیا اومدن کارش خوب نبوده. 

اون کارش بده ما باید کار خودمونو انجام بدیم هرکی بده واسه خودش بده ما راه خودمون رو باید بریم خواهر

والا من که نمیرم، واسه پسر خودمم هیچی نگرفتم، ولی کادوشو باااید بفرستیم دستور از مادر شوهر صادر شده ...

زنگ بزن از مادر شوهرت تعیین تکلیف کن 

چه اختیارتون دست دیگران هست !

خدایی دیگه این حرفت نوبر بود 

یعنی تولد همه بچه ها و نوه ها تک تک یاد همه شون می‌ندازه و همه باید کادو بدن ؟!

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون کارش بده ما باید کار خودمونو انجام بدیم هرکی بده واسه خودش بده ما راه خودمون رو باید بریم خواهر

ما راه خودمونو بریم ک بگن هیچی نمیفهمن خواهر؟

راه من راه طرف مقابلمه خواهر😁😁😁

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
والا من که نمیرم، واسه پسر خودمم هیچی نگرفتم، ولی کادوشو باااید بفرستیم دستور از مادر شوهر صادر شده ...

دستور مادرشوهر😐😐😐😐

ب نطرت نیاز نیس ی بار بگی مامان جون من خودم بلدم چیکارکنم شاید نظرمون یکی نباشه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

به اندازه همون 50 تومن کادو بخر براش 

یادم خودمون افتادم برادرشوهرم هی تماس میگرفت کی میرین خونه جدید  میخوایم خونه نویی براتون بیاریم ماهم گفتیم چی میخواد بیاره روزی که اومد دیدیم هیچی دستش نیست یه پاکت داد بهمون توش پول بود گفتم کم کمش 500 تومن هست داخلش 30 هزار تومان بود  

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
زنگ بزن از مادر شوهرت تعیین تکلیف کن  چه اختیارتون دست دیگران هست ! خدایی دیگه این حرفت نو ...

نه آخه این جشن گرفته همه رو هم دعوت کرده، منم گفتم نمیرم، مادرشوهرم به شوهرم گفته نرید هم کادوشو بفرستین زشته خواهر بزرگه 😑 به نظرت کادو نفرستیم زشت میشه؟

50 تومن میزاری تو پاک میبری کیدی

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
۱۰ تومن ببر😐

محاسبات ریاضی بیست 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤