2777
2789
عنوان

شما بودین واسه این خواهر شوهر چی کادو میبردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 87 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر شما برای تولد هرساله ی بچش چی میبردین  

ما سه ساله با هم ازدواج کردیم، سال اول که نامزد بودیم منو دعوت نکرد، بعدش الم شنگه راه انداخت که کادومو باید داداشم میداد، اونم پنجاه داد بهش، دو سال بعدی هم پنجاه دادیم بهش، با توجه به اینکه همسرم سرباز بود دو سال و پولی دست و بالش نداشت

به نظرم شماهم کمتر از پنجاه بهش نده عزیزم     که فک نکنه اهل لج ولجبازی هستی.تو اومدی زندگی کنی هرخوبی که میکنی بهت برمیگرده به خدا این دنیا ارزش نداره.ممکنه دراینده به همدیگه نیاز پیدا کنید وبه درد همدیگه بخورین پس نزاربینتون کدورت پیش بیاد  من تجربش وداشتم که میگم عزیزم    امیدوارم ازحرفام ناراحت نشده باشی موفق باشی عزیزم 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
مرسی گلم تو راس میگی، ولی اینطوری احساس میکنم احمق به نظر میرسیم 😞

نه عزیزم چرا باید احمق باشی. اتفاقا نظرش درموردت فرق میکنه وممکنه در اینده برات جبران میکنه تازه اینجوری مقام خودتو میاری بالاتر.  من قبلا از اطرافیانم خیلی انتظار داشتم ولی الان هرکاری که میکنم برای رضای خدا میکنم     اگه هم وضعتون نمیرسه یه کادو درحد پنجاه تومن بگیر ازاین اسباب بازیهای ارزون مثلا یه توپ یا تفنگ ارزون قیمت.  

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

به نظر من اونی که اون خانومه گفته بود بهترین راهه...که زنگ بزنی به مادرشوهرت و بگی واسه زایمان ۵۰ آورده.‌.حالا به نظرت من چقدر ببرم...البته دیگه کمتر از ۵۰ که نمیشه برد....ولی اگه بیشتر از ۵۰ گفت دیگه تو بیشتر نبر از ۵۰ تومن..مطمئن باش که مادر شوهرت به دخترش میگه....ولی عزیزم آخرش اینه که ادم بیشووور بیشوره و عوض هم نمیشه....واقعیت اینه که تو بخوای مثل اونا رفتار کمی خودت در واقع اذیت میشی..اونا ککشونم نمیگزه...شاید تو خجالت بکشی اگه بخوای مثل اون رفتار کنی....منم با ادمای زبون نفهم این مدلی سر و کار داشتم

مرسی از راهنماییت عزیزم، واقعا همینطوره خودم بیشتر اذیت میشم اینطوری...

راستی استارتر به نظرم باید خوشحال باشی که برات کادوی گرون قیمت نمیارن چون در این صورت انتظارشون ازت بالا میاد.  اونوقت مجبور میشی توهم درمقابل درموقعیت های مختلف کادوی گرون قیمت براشون بگیری چون کسی که کادوی گرون میده انتظار داره همونقدر بهش بدی اگه ندی پشت سرت حرف میزنه پس همون بهتر که کمتر بدن.   من شخصا وقتی کسی برام سنگ تموم  بزاره خیلی اذیت میشم چون مجبورم خودم هم یروز جبران کنم حتی اگه دستم تنگ باشه.واینجوری خیلی بهمون فشارمیاد    نمیدونم تونستم منظور خودم وبرسونم یانه

راستی استارتر به نظرم باید خوشحال باشی که برات کادوی گرون قیمت نمیارن چون در این صورت انتظارشون ازت ...

آره میفهمم چی میگی، ولی اینجوریم آدم فکر میکنه خیلی بی ارزش شمرده شده، انگار چند نسل غریبه ایم

ناراحت نشدی؟

نه چون ی ماه بعد بچه خودش دنیا اومد همون 50 رو بردم. من زندایم اما اون عمه اس خیلی بی محبتن. البته برام مهم نیستن

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷