2777
2789
عنوان

شما بودین واسه این خواهر شوهر چی کادو میبردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 87 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون 50 تومنو اگرم پاکتشو نگه داشتی بذار تو همون پاکت ببرش براش

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

هست که هست 

توی کرونا حتی از معاشرت هایی که دوست ندارید هم دست بر نمی دارید 

بابا بنشینید توی خونه هاتون دیگه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
آخه حرصم میاد، میگم اون واسه به دنیا اومدن بچه ی من 50 داده، حالا اون هر سال واسه بچش تولد میگیره

همون پنجاه رو بزار توپاکت ببر

انقدر از ادمای اینطدری بدم میهد فکرمیکنم  هیچی حالیشون نیس

۵۰ ببر ک بدونن هرچقدر بیارن میبری

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
چقدر خشن😶

چرا؟ اگر پول داره این دوره 50 پول بده برای به دنیا اومدن کارش خوب نبوده. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
هست که هست  توی کرونا حتی از معاشرت هایی که دوست ندارید هم دست بر نمی دارید  بابا بنش ...

والا من که نمیرم، واسه پسر خودمم هیچی نگرفتم، ولی کادوشو باااید بفرستیم دستور از مادر شوهر صادر شده 😒😒

آخه حرصم میاد، میگم اون واسه به دنیا اومدن بچه ی من 50 داده، حالا اون هر سال واسه بچش تولد میگیره

حق با توعه 

اما از ادم خسيس توقع نداشته باش بهتر الان هم خودت و هم شوهرت شناخت بيشتري نسبت به خواهرشوهرت پيدا كرديد