2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز موعدم بود. بی بی چک منفیه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

یسریا میگن قرص خوردم و آمپول زدم چین اینا؟چرا کسی‌نگفت مام اینکارو کنین این ماه بشه؟حیف اون‌همه مراق ...

تحت نظر دکتر بودی گلم؟ این امپول و اینا مال کسایی ک تنبلی تخمدان دارن یا کسایی ک میخوان زود باردار بشن .دکتر انجام میده شما چند وقته اقدامی

امید زندگیم دوقلوهام😍 
یسریا میگن قرص خوردم و آمپول زدم چین اینا؟چرا کسی‌نگفت مام اینکارو کنین این ماه بشه؟حیف اون‌همه مراق ...

کسی ک امپول میزنن میخان تخمدانها تحریک بشه..مثل اونا ک تنبلی دارن...اونایی ک فولیکول غالب دارن نیاز ب قرص امپول نیس

درموقع آسایش خدارابشناس تادرموقع سختی تورابشناسد

قرص و امپول باید زیر نظر دکتر مصرف بشه

برای اونایی هست که مشکل تخمک گذاری دارن