2777
2789
من پارسال سه روز بعد از موعدمم بی بی چکم منفی بود دیگه گفتم باردار نیستم تا اینکه رفتم خونه مامانم و ...

خدا کنه.. دلم خیلی گرفته. سه تا سقط داشتم، برام دعا کنین.

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

لتروزول خوزدم شبی دوتا. سینال اف زدم دوتا . یکی هم اچ سی جی زدم . ولی فقط یک بار رابطه داشتم نمیدونم ...

منم یشب 

اما به تعداد نیست به زمان درسته انشاله زود خبرای خوب بهم بدیم 

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه فقط دکتر رفتم آزمایش و اینا نوشت بعدشم که اقدام کردم ماه اولم،۵پریود نشدم الانم که بی بی م منفی،ب ...

برو ازمایش  خون بده

درموقع آسایش خدارابشناس تادرموقع سختی تورابشناسد
[QUOTE=148797331]واقعا؟؟ خدا از دهنت بشنوه عزیزم . ان شاالله نی نیت سلامت باشه گلم [/QUOT مال من دو ...

ان شاالله عزیزم مامان بشی و این دفعه برات بمونه. مال منم پارسال سقط شد دور از جون نی نی های همه . 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
منفیه یاهاله انداخت

نواری مدیکر زدم. کاملا منفی، دریغ از یه هاله. البته اینم بگم من این ماه چون ناامید بودم و دپرس، رابطه زیادی نداشتم، دور ترین رابطه ای که داشتم یه هفته بعد از تاریخ تخمک گذاری تقویم بارداریم بود ک گفتم احتمال بارداری صفره. یعنی ۱۹ سیکل رابطه داشتم، امروز ۲۷ سیکله، من معمولا روز ۲۶ سیکل پریود میشم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

من میگم بهتره دنبال علایم نباشیم تا گیج نشیم تاحدودی علایم پریودی با بارداری عین همه

اره دقیقا . منم اصلا دنبال علایم نیستم چون پارسال ک باردار شدم شش ماه تو اقدام  بودم و هر شش ماه کلی علائم داشتم دقیقا ماهی ک باردار شدم هیچ علامتی نداشتم خخخ

امید زندگیم دوقلوهام😍 
نه فقط دکتر رفتم آزمایش و اینا نوشت بعدشم که اقدام کردم ماه اولم،۵پریود نشدم الانم که بی بی م منفی،ب ...

تازه ماه اولی گلم ان شاالله جواب میگیری من جات بودم ده بار تا الان ازمایش خون میدادم . خب از بده اگه باردار بودی ک چه بهتر نبودی هم اچ سی جی میزنن زودتر پریود میشی و تکلیفت واسه ماه بعد مشخص میشه 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
میگن ۱۴ تا ۱۶ روز بعدش پریود میشی . مال من همش ۷ روز گذشته تا امروز 

من بارداری قبلم آمپول دوتا زدم، از رو ز سوم و چهارم بی بی منفی شد، و بعد از روز یازدهم دوباره هاله افتاد و مثبت شد..اچ سی جی

نواری مدیکر زدم. کاملا منفی، دریغ از یه هاله. البته اینم بگم من این ماه چون ناامید بودم و دپرس، رابط ...

الهی بحق علی ماه بعد خوش خبر باشی

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
من بارداری قبلم آمپول دوتا زدم، از رو ز سوم و چهارم بی بی منفی شد، و بعد از روز یازدهم دوباره هاله ا ...

عزیزم همه میگن دوتا اچ سی جی زدن من چرا یکی داد دکترم؟ دوتا امپول بود و یه سرنگ همون و تو یک مرحله زد . شماهم همینطوری یا دوبار؟

امید زندگیم دوقلوهام😍