2777
2789
این ماهم خبری نیست کمرم درد میکنه میخام پریود شم خودم حالیمه 

منم دیشب بعد ببخشید رابطه کمرم خیلی درد گرعت یعنی خیلی ها در حدی ک گریه کردم فک کردم میخوام پریود شم ولی امروز خوب شده موعدم ۲۳ مه. یعنی کمر درد پریودی بود یا بارداری؟؟؟ اخه خیلی زوده واسه کمر درد پریودی 

امید زندگیم دوقلوهام😍 

[QUOTE=148795796]من ۵موعدم بود نشدم هنوز ولی هرچی بی بی هم میزنم‌منفی خسته شدم[/QUOT

خب برو دکتر امپول بنویسه پریود بشی

درموقع آسایش خدارابشناس تادرموقع سختی تورابشناسد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیشب بعد ببخشید رابطه کمرم خیلی درد گرعت یعنی خیلی ها در حدی ک گریه کردم فک کردم میخوام پریود شم ...

من میگم بهتره دنبال علایم نباشیم تا گیج نشیم تاحدودی علایم پریودی با بارداری عین همه

منم دیشب بعد ببخشید رابطه کمرم خیلی درد گرعت یعنی خیلی ها در حدی ک گریه کردم فک کردم میخوام پریود شم ...

نه بارداریه .من اوندفعه که باردار بودم ۱۰ یا ۱۲ روز قبل از پری چه کمردردی داشتم اما خوب شد و حامله بودم

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
من دیروز موعدم بود. بی بی چک منفیه

من پارسال سه روز بعد از موعدمم بی بی چکم منفی بود دیگه گفتم باردار نیستم تا اینکه رفتم خونه مامانم و رفتیم امامزاده گفتم مامانم چرا همه بوی عرق میدن چرا حموم نمیرن حالم بهم خورد انقد بو میدن مامانم گفت تو بارداری گفتم نه سه روز بعد تاخیرم بی بی زدم منفیه گفت نه شک نکن بارداری چون این همه مردم ک همه بو نمیدن تو حساس شدی به بو . 

بعد بی بی زدم دقیق هفت روز از موعدم گذشته بود مثبت شد شاید شما هم دیر بی بی چکت مثبت بشه بعضیا اینجوری ان 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
نه بارداریه .من اوندفعه که باردار بودم ۱۰ یا ۱۲ روز قبل از پری چه کمردردی داشتم اما خوب شد و حامله ب ...

واقعا؟؟ خدا از دهنت بشنوه عزیزم . ان شاالله نی نیت سلامت باشه گلم 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
تحت نظر دکتر بودی گلم؟ این امپول و اینا مال کسایی ک تنبلی تخمدان دارن یا کسایی ک میخوان زود باردار ب ...

نه فقط دکتر رفتم آزمایش و اینا نوشت بعدشم که اقدام کردم ماه اولم،۵پریود نشدم الانم که بی بی م منفی،بلاتکلیفم

[QUOTE=148797331]واقعا؟؟ خدا از دهنت بشنوه عزیزم . ان شاالله نی نیت سلامت باشه گلم [/QUOT

مال من دورازجونت سقط شد الهی هممون اینماه مامان شیم

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
من پارسال سه روز بعد از موعدمم بی بی چکم منفی بود دیگه گفتم باردار نیستم تا اینکه رفتم خونه مامانم و ...

میخای مطمعن شی برو ازمایش خون اگ باردار نبودی برو دکتر امپول بزنه پریود بشی