یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من همسرم دکوراسیون داخلی داره تازگیا یکی از دوستاش بهش گفته پاشو بیا اینجاکار برات زیاددد دارم من دو هفته ایی هست که از کیش برگشتم خیلی هم دوسش دلشتم ارامشش دریاش امنیتش همچیش ولی نمیدونم واسه زندگی خوب هست یا نه؟؟؟
چطور گرماشو تحمل کردی من حتی تو مهرماهم رفتم داشتم آتیش میگرفتم ولی عاشقشم، کلا اگه دوری از خانواده ...
دقیقا. ما نتونستیم یه داروخونه شبانه روزی پیدا کنیم. بیمارستانش یه متخصص گوش و حلق و بینی نداشت ولی در کل خیلی خوبه بدون از هیاهو همچی رو نظم و قانون بدون ترافیک بدون دود ساحل که میرفتی یه اشغال هم نمیتونستی پیدا کنی ما فقط اونجا یه پژو پارس دیدیم 😁😁😁
کلا اگر درامد خوبی داشته باشی جای فوق العاده ای برای زندگیه من ک خیلی دوس دارم🌸
همسرم کارش دکوراسیون داخلیه دوستاش همش بهش میگن پاشو بیا کلی کار داریم برات بهم گفت منم اصفهان هستم تنهام دور از خونواده حداقل اونجا برم یه لذتی هم ببرم
عزیزم پستتو ذخیره کردم دارمت.ببین اصلااا نگران دوست نباش فقط کافیه بری ساحل و یه دورر و تو مراکز خرید بزنی انقدر دوست پیدا میکنی که همونجا دعوتت میکنن که برید بیرون و مهمونی.چون پره خانوماییه که از شهر های دیکه میان اونحا زندگی اخلاقای خوبیم دارن