2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین طوره 

😂😳

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘
آره عزیز نگران نباش پوست دورش حتما خیلی اضافه است به مرور با رشد کردنش خوب میشه

زنگ زدم به دکترش ازش سوال کردم گفت چربی دورش جمع بشه خوب میشه ولی میترسم بدختنه کرده باشه بخاد از سر خودش باز کنه

حواستون باشه زود چسبندگی میگیرن.پوست وک میدی عقب باید کلاهکش کامل بیرون باشه.مرتب بشورینش

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
عزیزم نگران نباش برای نوه منم اینجور بود طوری که می گفتیم شاید زیادی بریدن  الان خوبه 😅

ای جان.مادر بزرگ

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
خخخ منظورم پسرم اینطوریه 😐🤭

یه لحظه فک کردم پسری 😅😅شرمنده دوستم  خدا حفظش کنه گل پسرتو

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘

میگن بچه تپل باشه یا گوشت اضافه محل ختنه اش داشته باشه اینطور میشه ولی پسر من وقتی سردش میشد اینجوری بود نگران نباش بزرگتر بشه درست میشه فقط تا یه مدت کالاندولا بزن خدای نکرده چسبندگی ایجاد نشه

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
دوست داری مادر بزرگ پیر نیستم جوونم همیشه توی نی نی سایت پلاسم 😍😅

آره ماشاله‌ .....پیر ک حوصله نت نداره