2777
2789
عنوان

کرونا و بیرون رفتن از منزل

128 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من مدت زیادی هست که در منزلم ولی امروز عصر یه کلاسی دارم که خیلی دوست دارم برم دلمم پوسید توی این خونه حدود هشت نفری توی کلاسیم گفتم ماسک میزنم و با رعایت فاصله میرم اما مادرم مخالفه میگه رفتی دیگه نیا خونه همون جا بمون 😭 حالا چه کار کنم خیلی دوست دارم برم

میشه برای اینکه سلامتیم رو به دست بیارم برام صلوات بفرستید التماس دعا🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان تمام دانشمندا میگن کرونا تا اخر دنیا هس ..شما میخواین تا اخر خونه بمونین ...ماسک و دستکش بزن

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
وا برووو نمیشه که زندگی بکل تعطیل کرد حالا حالاها کروناااا مهمانمونه

اره منم همینو میگم ولی کیه که قبول کنه

اره منم همینو میگم ولی کیه که قبول کنه

ببین ما هم سعی میکنیم برا ضروریات بریم بیرون و من به شخصه به اجبار بارها به خاطر شرایط مادرم مجبور شدیم بریم بیمارستان و رعایت کردیم مسایل رو و شکر خدا تا به امروز با توجه به تردد اجباری مشکلی برامون پیش نیومده .و اینکه الان تو بیمارستاناااا تو خط مقدم دارند فعالیت میکتن با همین رعایت پروتکل ها پس توکل بخدا کن ورعایت اگر خدا نخاد هیچ سلولی یه میل اینور انور نمیشه .

ببین ما هم سعی میکنیم برا ضروریات بریم بیرون و من به شخصه به اجبار بارها به خاطر شرایط مادرم مجبور ش ...

مرسی از دلگرمیتون❤