2777
2789
عنوان

مبلمان جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم نمایشگاه مبل داره و میگه بیشتر مشتری ها رو به راحتی اوردن و سفارش کلاسیکشون خیلی کم شده من خودمم راحتی بیشتر میپسندم 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
خانوما ممنونم از نظراتتون ببخشید تک تک جواب ندادم اما کلا گیج شدم نظرات متفاوت بود   &nb ...

این خانمی ک تگ کردم کارش دکوراسیونه 

میتونه کمکت کنه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
میشه راهنماییم کنیم نمیدونم چجوریه

اپلیکیشن pinterest کلا عکس نمایش میده

سرچ کنی تو google play یا بازار و .. میاره برات و نصبش کن

میتونی دکور خونه سرچ کنی(البته به انگلیسی سرچ کنی خیلی بهتره)

_آبنبات هستم_
خانوما ممنونم از نظراتتون ببخشید تک تک جواب ندادم اما کلا گیج شدم نظرات متفاوت بود   &nb ...

عزیزم بنظرم عوض اینکه از اینجا ایده بگیرید،بهتر سرچ کنید و طرح های مختلف رو ببینید

بهر حال اینجا سلیقه ها متفاوت ه

فقط توصیه م اینه که کل سرویس چوب بعلاوه آینه و شمعدان و ساعت همه باهم ست باشه و سعی کن همه رو از یک فروشگاه تهیه کنی

پرده و فرش رو هم با اینا ست کن

تو همین نی نی سایت من جهیزیه هایی دیدم که معلوم بود کلی زحمت کشیدن و هزینه کردن اما اما وسائل ست نبود و خیلی آشفته بازار بود

با کسی طراحی داخلی میدونه مشورت کن عزیز

بر اساس شکل خونه باید تصمیم بگیری

زیاد خونه ت رو شلوغ نکن

پیشاپیش مبارک باشه

عزیزم بنظرم عوض اینکه از اینجا ایده بگیرید،بهتر سرچ کنید و طرح های مختلف رو ببینید بهر حال اینجا سل ...

بله درسته 

بخدا یه ساله دارم سرچ میکنم یه فولدر دارم از هزاران عکس

ولی نتونستم تصمیم بگیرم

بله همینطوره ست بودن خیلی مهمه

خیلی ممنونم  

خدا جونم شکرت
بله درسته  بخدا یه ساله دارم سرچ میکنم یه فولدر دارم از هزاران عکس ولی نتونستم تصمیم بگیرم ب ...

عزیزم پس داری وسواس به خرج میدی

بخدا انقدر ی مهم نیست

رعد چند سال دلت میخواد عوض کنی

بنظرم چیزی که مهمه اینه که جنس خوب بخری