2777
2789
عنوان

خانمهای بارداربیایین لطفا

255 بازدید | 29 پست

دوستان من به خاطر تیروئید کم‌کاراضافه وزن داشتم زیاد وبعد هم که بدون برنامه ریزی باردارشدم اول بارداری ۸۸۶۰۰بودم خیلی خوب کنترل کرده بودم تاهفته قبل که ۱۸ هفتم  بود شدم ۹۰.۳۰۰یعنی کمتر ازدوکیلو ولی الان   نمیدونم چرا توی یه هفته یک کیلو اصافه کردم خودم خیلی میترسم میتونین راهنماییم کنین چکارکنم هم نینی حالش خوب باشه هم زیاد اضافه نکنم ممنون میشم

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

خیلیم آب میخورم وبه خاطر مکملهایی که میخورم متاسفانه مشکل یبوست دارم وچون جفتم پایین هست خیلی دکتر گفته فقط استراحت

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک کنم تا اخر بارداری ماهی یک کیلو باید اضافه بشه دقیق نمیدونم یجا خوندم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
دعا کن منم مامان شم

عزیزدلم ان شاالله که بزودی میایی با خبر مامان شدنت خوشحالمون میکنی  

عزیزم بهت تبریک میگم ...برای کنترل وزنش باید با توجه به اینکه کم کاری تیرویید داری پیش یک‌متخصص تغذیه بری ... من خودم تمایل زیادی به خوردن برنج و ماکارونی نداشتم بیشتر میوه میخوردم و بادام واسه همین فعلا وزن زیادی اضافه نکردم البته من تو ۸ هفته هستم

با مشاوره تغذیه مشورت کن

همسرم مخالفه به خاطر کرونا میترسه برم

خیلیم آب میخورم وبه خاطر مکملهایی که میخورم متاسفانه مشکل یبوست دارم وچون جفتم پایین هست خیلی دکتر گ ...

برای برطرف شدن یبوست سعی کن هر روز دو تا انجیر و یه دونه گلابی حتما بخوری واقعا خیلی کمک کننده س

تحت نظر متخصص غدد هستید؟ برنج نان ماکارونی کمتر بخورید.پروتیین مثل گوشت قرمز ماهی مرغ میگو بخورید.از ...

نه  مشکل تیروییدم رفع شده ولی بازهم خودم چک میکنم 

برای برطرف شدن یبوست سعی کن هر روز دو تا انجیر و یه دونه گلابی حتما بخوری واقعا خیلی کمک کننده س

ممنون عزیزم

فک کنم تا اخر بارداری ماهی یک کیلو باید اضافه بشه دقیق نمیدونم یجا خوندم 

آره یهو خیلی اصافه کردم

عزیزم بهت تبریک میگم ...برای کنترل وزنش باید با توجه به اینکه کم کاری تیرویید داری پیش یک‌متخصص تغذی ...

ممنونم عزیزم مشکل تیروییدم رفع شد اره فکر کنم باید برم چون اینجوری بیشتر گیج میشم