2777
2789
عنوان

اگه از اولش...

175 بازدید | 13 پست

عاشق نمیشدیم و مثل قدیم پسره میومد خواستگاری و خانواده قبول میکردن اینهمه سختی نمیکشیدیم و اینهمه تنهایی نمیجنگیدیم ک اخرش پسره بیاد بگه ما بدرد هم نمیخوریم و تو لیاقتت بیشتر از منه و خانوادم قبول نمیکنن و این مشکلو دارم یا اون مشکلو.. 

میگن دختر فلانی خ*ر*ا*ب*ه پس منم بهش دس بزنم دختره ک براش مهم نیس و میگی هیچی از دنیا کم نمیشه یه لحظه خواهر مادرمونو ب یاد بیاریم ک دنیا دار مکافاته

✋😪

یادتون باشه 

ک تاوان اشتباه خیلیارو ادمای بیگناه میدن

بنظرتون قبلا ها بهتر بود یا رابطه های الان؟ 

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

قبلن

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 
قبلن

دیگه هیچی مث قبل نمیشه) :

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان با شناخت میری زیر یه سقف من حتی الان تصور میکنم دیونه میشم اومدم آرامشی که الان تو بغل نامزدم دارم تو بغل کسی که با ازدواج سنتی بهش رسیدم نداشته باشم من که اصلا تو مخم نمیره

الان با شناخت میری زیر یه سقف من حتی الان تصور میکنم دیونه میشم اومدم آرامشی که الان تو بغل نامزدم د ...

خدا رو شکر ک از زندگیت راضی هستی 

ولی همه مث نامزد شما نیستن اینجا عشقی وجود نداره انگار ک راحت میگذرن از هم با دلایل بچگونه

خدا رو شکر ک از زندگیت راضی هستی  ولی همه مث نامزد شما نیستن اینجا عشقی وجود نداره انگار ک راح ...

مشکل اینه آدما باید همدیگرو بلد باشن یعنی جای قضاوت قهر و ... بشینن باهم مشورت کنن یا مشکلاتشون حل کنن بلد بودن طرف مقابل و درک کردنش تو زندگی خیلی مهمه

مشکل اینه آدما باید همدیگرو بلد باشن یعنی جای قضاوت قهر و ... بشینن باهم مشورت کنن یا مشکلاتشون حل ک ...

بعضی وقتا دل ب ادم اشتباهی میبندیم که نه حرفمونو میفهمه نه ادم موندنه 

قبلا ها میسوختن و میساختن اگه همه چی مث قبل بود الان اینهمه ادم بخاطر عشقو ترس از ابرو خودکشی نمیکردن

بعضی وقتا دل ب ادم اشتباهی میبندیم که نه حرفمونو میفهمه نه ادم موندنه  قبلا ها میسوختن و میساخ ...

ربطی نداره من ی اتفاق ناخواسته تو گذشتم افتاد که حتی اگه به خانوادم میگفتم قبول نمیکردم ولی من قبل از خواستگاری به نامزدم گفتم و همایتم کرد و موند کنارم

ربطی نداره من ی اتفاق ناخواسته تو گذشتم افتاد که حتی اگه به خانوادم میگفتم قبول نمیکردم ولی من قبل ا ...

انشاالله همیشه خوشبخت بمونین کنار هم