banafshi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5756 عنوان خوابم نمیبره بیایین جوک بگین. خاطره بگین. هرچی دله تنگتون میخواد بگین 457 بازدید | 47 پست هرکاری میکنم خوابم نمیبره بیایین اگه جوک خنده دار یا خاطره دارین تعریف کنید.یا حرف دلی که تا حالا هیچ وقت نتونستین به زبون بیارین بگین 😍😍♥💕 خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹 1399/05/12 | 03:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohannabanoo عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 2946 هرکی مثل امشب من ک پیامای طرفو به خودش فور کردم اشتباهی سوتی داده لایک کنه😂 تنسی ، کانک لم تکن ... فراموش میشوی چنانکه گویا هرگز نبودی🙃
mah_roo7 عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 596 شما هم کلی جوک خنده دار بلدید ولی وقتی یکی میگه تعریف کن فقط یه بار یه مرده سرش میخوره ب نرده برمیگرده میاد تو ذهنتون؟
sh1276 عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 2345 دخترم لگد میزنه 😍خداااا من فداش بشم... عشق مامان...... گفتم بگم شاید به چند نفر حس خوب داد
namakdooon عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 10110 من شوهرم نیست میترسم یه خورده خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
آبجیجون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 21725 شما هم کلی جوک خنده دار بلدید ولی وقتی یکی میگه تعریف کن فقط یه بار یه مرده سرش میخوره ب نرده برمیگر ... من همینم نمیاد تو ذهنم این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
banafshi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5756 دلم واسه سریال چهارخونه تنگ شده هعی سریال خوبی بود خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
asal_baaano عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 10967 فردا بعد ۸ ماه میخوام برم ارایشگاه استرس دارم میگم با ماسک فقط ابروهامو مرتب کنم و الفرار از یه طرفم میگم نه پوستم تیره شده با این موهااا😭 کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
فری۹۹ عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 4120 من شوهرم نیست میترسم یه خورده عزیزم نترس ب خودت تلقین نکن خدایا شکرت..
banafshi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5756 هرکی مثل امشب من ک پیامای طرفو به خودش فور کردم اشتباهی سوتی داده لایک کنه😂 😂😂😂 خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
سناااااا عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 5902 من یه بار یه کاربری گفت بیاید ببینید شوهرم به خاطر کی بهم خیانت کرده اقا جوگیر شدم حواسم نبود به پیاما که گفتن اول عکس خودتو بزار بعد طرفو عکس خودشو گذاشت من فکر کردم طرفه کلی ایراد نوشتم که با اون قیافه مسخره اش وای دوروز نی نی سایت نمیومدم میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
banafshi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5756 دخترم لگد میزنه 😍خداااا من فداش بشم... عشق مامان...... گفتم بگم شاید به چند نفر حس خوب داد 😍😍😍🙈🙈🙈 خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹