2777
2789
همسر من زده به سرش موسیقی گذاشته... این وروجک هم کلا صدا موسیقی بشنوه میچرخه و لگد می‌زنه... دلم درد ...

آخی، از اوناس که در آینده ببخشید پدرت و در میاره،، هر کی از کنارش رد میشه بر میگرده دنبالش میکنه ببینه چه خبره عاشق بچه های کنجکاوم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تا این موقع؟ من فکرکردم شیفته..خب زنگ بزن بگوتنهام خوابم نمیبره بیا

ساعت یک بهش زنگ زدن رفت

میدونه تنهام و میترسم دیگه زنگ چی بزنم آخه

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
یه بار هوس بستنی قیفی کردم به شوهرم گفتم سراهت بیار برتم. شوهرم یه قیفی کثیف چرکول زمین خورده که نصف ...

ی بار با دوستام رفتیم بستنی فروشی ،یکی از دوستام رف سفارش بده هممون گفتیم قیفی زعفرونی،دوستم رف سفارش داد مغازه دار گف زعفرونی نداریم،دوستم برگشت گف کاسه ای بگیرم؟یعنی عقلش نرسید بستنی زعفرونی نداره کاسه ایشم نیس دیگه😂اینو گفتی یاد سوتی دوستم افتادم

موهامم باید کوتاه کنم  اره میرم دیگه حتما

موهامو کوتاه کردم خیلی پریشونم 🤕دلم میخواد زثدتر بزرگ شن😂😂

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
ی بار با دوستام رفتیم بستنی فروشی ،یکی از دوستام رف سفارش بده هممون گفتیم قیفی زعفرونی،دوستم رف سفار ...

😂😂😂

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
دستش و گذاشته رو شکمم ک حس کنه.. ولی موفق نمی‌شه 😂منم اینجا برا شما پست میزارم و اظهار نظر میکنم&nb ...

😍😍🙈

آخی، از اوناس که در آینده ببخشید پدرت و در میاره،، هر کی از کنارش رد میشه بر میگرده دنبالش میکنه ببی ...

این دختر منه😁.دقیقا تو شکمم خیلی وول میخورد..

کلی فیلم گرفتم ازشون یهو کلا شکممو گیبرد راست یا چپ.الانم کچلمون کرده😁

نههه موها جلو صورتمو میگم 😂 وگرنه بلندن 

مال من کلا کوتاه کردم 💕🤕

خب بایدخودش درک‌کنه وقتی میزاره میره توهم زنگ بزن بگومگه نمیدونی تنهایی میترسم زودتربیا

روم نمیشه الان مزاحمش بشم حقیقتش،نمیزنم ،بذار راحت باشه

من با دوستای نی نی سایتم حرف میزنم

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
این دختر منه😁.دقیقا تو شکمم خیلی وول میخورد.. کلی فیلم گرفتم ازشون یهو کلا شکممو گیبرد راست یا چپ. ...

🙈🙈

مال من کلا کوتاه کردم 💕🤕

زود بلند میشه غصه نخور پیش میاد 😀 

سعی کن از دوران کوتاهیشون لذت ببری سرتم سبکه 

من الان بلندن دوس دارم کوتاه کنم دلم نمیاد 😁

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤