2777
2789

یه بار هوس بستنی قیفی کردم به شوهرم گفتم سراهت بیار برتم. شوهرم یه قیفی کثیف چرکول زمین خورده که نصفش اب شده برام اورد کلی هم فحش داد گفت قیفیو باید همونجا خورد. باورم نمیشد که به عقلش نرسید بستنیو تو کاسه بخره نونشم جدا از فروشنده بخره

دخترم لگد می‌زنه 😍خداااا من فداش بشم... عشق مامان...... گفتم بگم شاید به چند نفر حس خوب داد 

وای من دقیقا ضربه هاش یادم میاد، الانم یه وقتایی به شوهرم‌میگم انگار بچه تو شکمم داره  لگد میزنه میگه قرصاتو بخور خوب میشی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا بعد ۸ ماه میخوام برم ارایشگاه استرس دارم  میگم با ماسک فقط ابروهامو مرتب کنم و الفرار&nbs ...

بنظرم میری کامل بردار پروتکل های بهداشتی رعایت کن وبرو نگرانم نباش

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
وای من دقیقا ضربه هاش یادم میاد، الانم یه وقتایی به شوهرم‌میگم انگار بچه تو شکمم داره  لگد میزن ...

😍😍😍🤭🌹

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
وای من دقیقا ضربه هاش یادم میاد، الانم یه وقتایی به شوهرم‌میگم انگار بچه تو شکمم داره  لگد میزن ...

همسر من زده به سرش موسیقی گذاشته... این وروجک هم کلا صدا موسیقی بشنوه میچرخه و لگد می‌زنه... دلم درد گرفته انقدر لگد می‌زنه 

یه بار هوس بستنی قیفی کردم به شوهرم گفتم سراهت بیار برتم. شوهرم یه قیفی کثیف چرکول زمین خورده که نصف ...

😂😂😂😂

[QUOTE=148750373]عزیزم نترس ب خودت تلقین نکن[/QUOTE پدربزرگش فوت شده رفته خونشون همین باعث شده بیش ...

خب تا این موقع؟ من فکرکردم شیفته..خب زنگ بزن بگوتنهام خوابم نمیبره بیا

خدایا شکرت..
بنظرم میری کامل بردار پروتکل های بهداشتی رعایت کن وبرو نگرانم نباش

موهامم باید کوتاه کنم 

اره میرم دیگه حتما 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤

زنه میره نجاری میگه: آقا یه کمد بساز برام ،

یارو یه کمد میسازه  .زنه دو روز بعد میاد میگه: اتوبوس که رد میشه کمده میلرزه! 

نجاره میگه چرا مزخرف میگی اتوبوس چه صیغه ایه!!؟ 

خلاصه میاد پیچ میچاشو محکمتر میکنه و میره! 

دوباره فرداش زنه میاد میگه: اتوبوس رد میشه کمد میلرزه ... 

اینم میگه : بابا برای یه کمد پدر مارو در آوردی . اصن من میرم تو کمدمیشینم اتوبوس رد شه ببینیم چیه . 

میشینه تو کمد یه دفه شوهر زنه میاد خونه در کمدو باز میکنه ، میگه:تو اینجا چی کار میکنی؟ 

نجاره میگه : وجدانا اگه بهت بگم منتظر اتوبوسم باورت میشه ؟؟؟

همسر من زده به سرش موسیقی گذاشته... این وروجک هم کلا صدا موسیقی بشنوه میچرخه و لگد می‌زنه... دلم درد ...

خب موسیقی قطع کن🤭🤭🤭

زنه میره نجاری میگه: آقا یه کمد بساز برام ،  یارو یه کمد میسازه  .زنه دو روز بعد میاد میگ ...

🙈🙈😂😂😂😂