2777
2789
عنوان

سویق برای لاغری خوبه؟

22685 بازدید | 37 پست

سلام دوستان من میخوام لاعر بشم به نظرتون سویق جو برای لاغریه یا چاقی اخه بعضی جاها میکن چاق کننده اس ولی بعضی ها هم میگن لاغر کننده اس کدوم درسته؟

کی استفاده کرده جواب 

توی تبلیغ شبکه سه نشون داد😂😂

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سویق جو لاغر میکنه چون اشتها کم میکنه 

سویق گندم چاق میکنه 

کلا سویق گوشتو میروویانه چاق نمیکنه اون چاقی ک شحمی یا دنبه ای باشه منظورمه 

به بودن ها دیر عادت کن و به نبودن ها زود!آدم ها،نبودن را بهتر بلدند

آره ماهم دیدیم من میخوام برای بچم خیلی لاغره بگیرم نمیدونم سفارش بدم یانه

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

۹۸تومن😳😳😳😕😐

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
آره ماهم دیدیم من میخوام برای بچم خیلی لاغره بگیرم نمیدونم سفارش بدم یانه

خودت ازعطاریابگیر

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
خودت ازعطاریابگیر

میترسم مطمئن نباشه تا حالا نگرفتم . اسم و مارکی هم نمیدونم

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
مثل اینکه پودر جوانه جودوسر

نه پودر نیست 

سویق چند نوعه 

سویق کامل ک ترکیب سنجد و عدس و گندم و جو 

سویق جو برای لاغری و دیابتی ها 

سویق گندم جاق کنندست 

سویق عدس برای کسایی که عطش دارن و خونریزی و پریودی نامنظم 

سویق نخودم برای مردایی ک ضعف جنسی دارن (زود انزال..)و اسپرمشو کم

به بودن ها دیر عادت کن و به نبودن ها زود!آدم ها،نبودن را بهتر بلدند

حالا برای چاق کننده چی بگیرم؟؟