2777
2789
عنوان

خانمای باردار میشه بیاین

80 بازدید | 6 پست

من دیشب  کنار ناحیه تناسلی چندتا خال کوچیک قهوه ای دیدم  خیلی برجسته نیست قبلاً هم داشتم بالاتر واژنم یکی از اونا خال  کوچیک اندازه سر سوزن مثل جوش بود ولی گوشتی خواستم بکنمش خون اومد میخواستم بدونم شما اینجوری شدید؟خداروشکر تو گوگل که نگاه کردم شبیه زگیل نبود خیلی میترسم از این دکتر انلاین ها عکسو براش فرستادم درست جواب نداد گفت این قهوه ای هست رنگ زگیل نیست ولی گفت زگیل هست مگه میشه زگیل جدا از هم باشه مثل خال نسبتا صاف باشه برامده هم نباشه به نظرتون از بارداریه؟من رو بدنم زیاد خال قهوه ای میزنم ولی اونجا رو تا حالا دقت نکرده بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دکتر متخصص زنان خودت تحت نظری شمارش نداری؟ از،اون بپرس

نه شماره نمیدن خیلی دونه به ریزیه باید به زور ببینمش من خیلی تو این چیزا ترسوام شاید هرکس دیگه ای بود براش مهم نبود

نه شماره نمیدن خیلی دونه به ریزیه باید به زور ببینمش من خیلی تو این چیزا ترسوام شاید هرکس دیگه ای بو ...

یعنی چی من دکتر زنانم بهم گفت هر وقت شبانه روز مشکلی پیش اومد پیام بده مگه میشه