2777
2789

با هربار اومدنش منم حس میکنم گرفتم چون شبا کنار من میخوابه .هرسری اکسیدان و رنگ مو میزارم الانم حس میکنم گرفتم ازش چیکار کنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمانش کن . شپش‌ داره سرطان ک نیست . دو سه قوطی محلول نولایس بخر هر ۵ روز یکبار موهاشو بشوره . لباساش و ملافه و روبالشی رو هم با آب جوش ضدعفونی کنه فوری میره 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

وای یک هفته پیش دختر جاریم اومد شپش داشت هنوزم سر و کله دخترمو چک میکنم وسواس گرفتم میدونم حس خیلی ب ...

منم وسواس دارم بهش فک میکنم خارش میگیره سرم فک میکنم گرفتم

درمانش کن . شپش‌ داره سرطان ک نیست . دو سه قوطی محلول نولایس بخر هر ۵ روز یکبار موهاشو بشوره . لباسا ...

اینو باید خونوادش بفهمن و درمانش کنن خب من بگم شپش داری ناراحت میشه

کنارت بخوابه که حتما منتقل می شه بهت. شپش خیلی دردسر داره.‌چیزی نیست که بخوای تحمل کنی. هر طور شده باید بگی. اکسیدان و رنگ مو هم هیچ تاثیری روی شپش ندارن. فقط تخماشو رنگ می کنن دیگه دیده نمی شه. خلاص شدن از شپش به این سادگی نیست.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!