2777
2789
عنوان

ديگه نميدونم با شوهرم چيكار كنم

897 بازدید | 78 پست

سلام چند روزه نميدونم چمون شده همش درحال دعواييم. از سه روز پيش شروع شد

اگه حوصله داريد كامل توضيح بدم نهش بگيد چيكار كنم. خسته شدم بلكه شما بتونيد درست راهكار بديد

از سركار اومد گفتم قرار بود بزيم خريد امروز بريم گفت بايد برم بازم سركار. شغلش ازاده

نميشه. فردا بريم. منم ناراحتم شدم يه كم تو قيافه بودم سرسنگين جواب ميدادم. اخر شروع كردم بحث كردن كه اومدي نيم ساعت بخوابي خب به جاش بريم بيرون.  همش تو تصميم ميگيري كي بريم همش فكر كاري و نظر من مهم نيست و فلان. بعد رفت خوابيد تو اتاق منم رفتم پذيرايي و گفتم ديشب تا دير وقت منو به خاطر ... بيدار نگه داشتي اما حالا خواب خودت واجب شده و اينا

بيايد بقيه ش رو بگم زود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه ی خرید

عزیزم حب شاید واقعا سرشون شلوغ بوده 

بعدم واسه رابطه سرشون منت میذاری 

تا دیر موقع بیدار بودی واسه رابطه الان منت گذاشتن داره

ببخشید ولی درکش سخته

خدایا نگهدار ابوالفضلم وقلبش باش❤ سرنوشت عشقم رو با سرنوشت من قراربده💋

اونم پا شد قاطي كرد داد و بيداد كه اصلا نميخوابم و باز حرف رابطه رو ميزني و منت سرم ميذاري و منو با نداشتن رابطه تهديد ميكني. در صورتي كه تهديدي نبود اصلا شروع كرد كه اصلا ديگه به خاطر من بيدار نمون اصلا من هيچي نميخوام اصلا هم خونه ايم ديگه غلط بكنم رابطه بخوام

منم عصبي شدم گفتم پس ... ميخوره كسي كه بياد بازم واسه رابطه پيش قدم شه

خلاصه قاطي كرد رفت سركار

نمیشد نیایم و بگی😐😐

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

زیاد خودتو درگیر این کارای شوهرت نکن این مردا انقد بیخیالن که نگو

ماله منم از تو بدتره

من دیگه کلا رهاش کردم خودم همه کارامو انجام میدم

وای بخاطر ی کاری هزار بار باید بهش بگم اخرشم میاد میخوابه

ول کن حرصنخور بحثم نکن