2777
2789
عنوان

ديگه نميدونم با شوهرم چيكار كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 78 پست
ناراحت نشیا بنظرم شما بیشتر مقصری  رابطه دوطرفه اس حال نداشتی میگفتی نه دیگه منت که نداره

آخه بگی حال ندارم قبول نمیکنن . منت گذاشتن نداره ولی مردا تو رابطه خودخواه هستن آمادگی زن براشون اهمیت نداره

خیلی اشتباه میکنی رابطه رو اهرم فشار قرار میدی اگر به کارت ادامه بدی یه روزی ممکنه اتفاقی رو تجربه ...

ب شخصه دیدم پیشنهاد مجانی هم میدن زنای .....

یا مثلا ده تومن پول پفکه 

همه کارهم میکنن واسه مردا😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه اين روزا همش حرف ميزديم راجع به يه سري مسائل يا راحع به بچه و خريد خونه و اينا. شب اول فقط جا جدا كرديم از شباي بعدي اومد پيش من خوابيد اما بازم نه اشتي بوديم نه مثل هر شب خوابيديم. 

خب عزیزم از صبح تا شب میره سرکار بنده ی خدا نباید استراحت کنه میزاشتی استراحتشو میکرد بعدا میرفتین خرید من خودمم شوهرم از سرکار میاد استراحت میکنه حتی تو خونه کسی سر صدا کنه سرش جیغ داد میکنم میگم شوهرم خوابه بعدا از خواب بلندشد با آرامش بهش میگم میریم توام نباید اینجوری میگفتی برا رابطه هم هردوتون نیاز دارید به این امر پس نباید منت میزاشتی انشاالله که موفق باشی و درست بشه 

عزیزم کار ازاد خیلی سخته بیرون یکمی درک کن می دونم خیلی بده ادم تو ذوقش میخوره ولی وقتی سر ظهر از سرکار میاد یه غذا با یه شربت و یه خواب بزار استراحت کنه بعد که بیدار شد هر چی می خوای بگو 

هیچ وفت رابطه رو وارد این دعوا ها نکن 

حالا هم اشکال نداره زندگیه دیگه خودت بیخیال دعوا شو و نرم شو اینم میگذره

آخه بگی حال ندارم قبول نمیکنن . منت گذاشتن نداره ولی مردا تو رابطه خودخواه هستن آمادگی زن براشون اهم ...

خب خوبیش اینه که آدم حس میکنه طرف محتاجشه😍

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
خلاصه اين روزا همش حرف ميزديم راجع به يه سري مسائل يا راحع به بچه و خريد خونه و اينا. شب اول فقط جا ...

این جورکه گفتی عزیزم شوهرت ادم منطقی و خوبیه اهل تلافی و حرص دادن نیست ولی غرورش شکسته باهاش مهربون باش هواشو داشته باش مردا خسته ازسرکارمیان انگارپسربچه هستن که ازمدرسه برگشته دنبال محبتن خستگی دربیاد دوباره شارژ میشن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

عندفعه گذشت ولی یه خورده باهاش مهربون تر باش. 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

بازم امروز حرف ميزديم كه باز بحث شروع شد. سريع داد ميزنه صداشو ميبره بالا در حالي كه اصلا اينطور نبود 

ديگه خسته شدم از بحث و جدل

نميخوام اشتب كنم اما حال بحث هر روز رو هم ندارم

ديشب باز سر بچه دعوامون شد گفتم پاتو بشكون بشين پيشش مواظبش باش گفت نمي ميري تو خواظب باشي كه. اصلا اينطور با من حرف نميزد هيچ وقت

منم عصبي شدم گفتم تو بميري راحت شم از دستت چرا نمي ميري بيوه ميشم عوضش از دستت خلاص ميشم و اينا بهش برخورده

آخه بگی حال ندارم قبول نمیکنن . منت گذاشتن نداره ولی مردا تو رابطه خودخواه هستن آمادگی زن براشون اهم ...

مگه بمب اتمی هستش امادگی چی اخه 

حالا ادم در سال می بینی سه چهار بار امادگی نداره نه هر شب هرشب که 

اسی من الان یک ساله غیر از رنگ خونه و فروشگاه هیچ جا ندیدم شهرم نرفتم خانواده ام ندیدم دور دور خیابو ...

اونطور گفتی چقدر دلگیر شدم 😔😔😔

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 
خلاصه اين روزا همش حرف ميزديم راجع به يه سري مسائل يا راحع به بچه و خريد خونه و اينا. شب اول فقط جا ...

ببین اون که انقدر خوبه که بازم به تپش قلبت و اینا اهمیت میده و نگرانته.یه رابطه چیز زیادی نیست.تازه برای قلب خودتم خوبه به نظرم باهاش آشتی کن چون اون چند قدم اومده جلو مثلا نگرانته کمکت میکنه جاشو آورده پیش خودت به نظرم برای آشتی یه تیپ بزن و باهاش رابطه داشته باش حتی اگه گفت من نمیخوام بگو من نیاز دارم به محبتت.دو سه روز قهر بودن خیلیییییی زیاده نذار عادی شه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

والا شما مقصری 

یکبار منصفانه مرور کن اتفاقات و کلاهت و قاضی کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫