2777
2789
عنوان

واااای😱

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 78 پست
خانواده من ۵ ماهه قرنطینه ان با رعایت زیاد امروز همشون مبتلا شدن😭 دعا کنید توروخدا

چطور گرفتن پس😥

تو نی نی سایت، هر تایپیکی میزنی، یه عده ثابت هستن که بگن استارتر پسره،انگار سونوگراف تعیین جنسیتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا بزرگ شوهرم بنده خدا ۴ ماه بود هیچ جا نرفته بود اما نمیدونیم از کجا کرفت و سریع مرد

خدابیامرزه 

واینکه راجب امضات میتونی به بهزیستی یاشیرخوارگاه امنه مراجعه کنی

درهیاهوی مغزم کسانی راکشتم که روزی بهترینم بودن 🤞
اره بیخیال چیه گرفتم دیکه اونم فقط دکتر و سونو رفتم

لنتی دلم خوش بود با رعایت برم بیرون نگیرم😢🤚

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
روسیه داره تا اخر این ماه هم میدن به مردم خودشون  خوش به حالشون😭😭😭

واقعا خوش به حالشون اون وقت هر روز میان تو تی وی میگن ما تا دوسال روزگارمون همینه 

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

آره واقعا بچه ها حرف اسی درست خوااااااهش میکنم حتی اگه پول خریدن ندارین با تیشرتای کهنه که دیگه قابل پوشیدن نیست هم میشع دوخت من خودم یه ماسک رو چندبار میشورم استفاده میکنم.اصلا به آدم فشار نمیاد بابت تهیه ماسک توروخدا همکاری کنید تا از کشورمون بره.به خاطر بچه هامون پدرو مادر پیرمون.

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
امروز پدرم رفته بود نون بگیره، می گفت مردم توی ساندویچی وایستادن دارن ساندویچ می خورن با نوشابه قوطی ...

من فقط برا نون میرفتیم بیرون اونم که مامانم تنور خریده خودش درست میکنه دیگه قشنگ تو خونه گیر افتادیم😄

یادمان باشد دنیا زنگ آخر نیست؛زنگ بعد حساب داریم...!
خداروشکر پس کی به ماهم میدن

این ماه مردم‌خودشون گفتن میدیم به ما معلوم‌نیس کی برسه😩🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥