2777
2789
عنوان

واااای😱

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 78 پست
اوانایی که نمیزنن مبتلا باشن یا ناقل ۱۲۰۰ نفر با ماسک رو مبتلا میکنن مثل منه بدبخت با ماسک و شیلد ف ...

بیخیال، یعنی حتی با وجود رعایت هم گرفتی؟!

من بعد شش ماه دو روز بعد میخواستم با رعایت کامل برم بیرون،  غلط کردم نمیرم😑🤚

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها راسته واکسنشو روسیه کشف کرده 

اره خبر سراسری خودمون پخش کرد🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

امروز پدرم رفته بود نون بگیره، می گفت مردم توی ساندویچی وایستادن دارن ساندویچ می خورن با نوشابه قوطی که فلزیه و صد در صد امکان آلودگی داره!

من نمی دونم این مردم این شکلی چرا اینقدر نفهمن. اینا باید بگیرن تا بفهمن کرونا شوخی نیست

ماسکتونم صدبار استفاده نکنید ماسک بعد ۲ ساعت اثر نداره

شماگرفتی ؟ بارداری که الان چیکار میکنی🥺🥺🥺🥺

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
اوانایی که نمیزنن مبتلا باشن یا ناقل ۱۲۰۰ نفر با ماسک رو مبتلا میکنن مثل منه بدبخت با ماسک و شیلد ف ...

من هر كيو ديدم بيخيال بوده نگرفته هنوز همه اونايي كه ميشناسمو گرفتن خيلي استرسشو داشتنو رعايت كردن اين خييييلي واسم عجيبه