2777
2789
عنوان

واااای😱

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه اخبار ایران هم پخش کرد؟؟

اره🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
مطمن باش وقتیم واکسن بیاد اینقد گرونه ک ب همین ماسکا راضی میشیم  تازه شاید رو واکسنا ۹ درصد ما ...

خوب بگیرن حالا هر ماه من دارم ۹۰ تومن پول ماسک میدم ۵۰ تومن ضدعفونی کننده میخررم حالا بشه ۵۰۰ تومن طلامو میفروشم میزنم والا

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
بابا بزرگ شوهرم بنده خدا ۴ ماه بود هیچ جا نرفته بود اما نمیدونیم از کجا کرفت و سریع مرد

درمورد امضاتون سوال داشتم درمورد ناباروری مردان چقدر اطلاعات دارین؟

😍😍خدایا شکرت
خوب بگیرن حالا هر ماه من دارم ۹۰ تومن پول ماسک میدم ۵۰ تومن ضدعفونی کننده میخررم حالا بشه ۵۰۰ تومن ط ...

دکتر مردانی میگفت هزینه هر واکسن به اوضاع دلار الان  نهایتس۷۵تومن میشه

🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم

اونایی که باردارن حتمااااااااا دوتا ماسک بزنن دستکش رو تازمانی که میان خونه ازدستشون درنیارن وروی تخت پزشکی هم سعی کنید پوستتون برخورد نکنه.حتما وقتی برگشتین از سونو که خوابیدین روی تخت همه لباساتونو بشورین ویه حمام لیف برین

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘