همه مردم ماسک نمیزنن 🤦♀️ درسته کسایی که ماسک میزنن و نکات بهداشتی رو رعایت میکنن احتمال ابتلا خیلی کمه اما کسایی که نمیزنن به احتمال۹۹٪ میگیرن🥺 اگه اینطوری بشه جمله کرونا را شکست میدهیم میشه یک جمله طنز😯😳 لطفا ماسک بزنید اگه بسته ای نمیخواین بخرین دونه ای ۲۰۰۰ تومان هست بخرید ولی پس از هر بار مصرف در آب جوش ماسک رو بزارید و با صابون بشویید 😷 یادمون باشه با کوچکترین رعایت نکردن اصول بهداشتی ممکنه کرونا بگیریم 🤕🤧😷 لطفا ماسک بزنید 😷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من میخواستم برم واسه ای وی اف ، کلا پشیمون شدم 😑 واقعااا کاش واکسنش بیاد زود
فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه عزیزم بندازین دور اون ماسک خودش آلودست باعث مریضی میشه بیشتر از ۲-۳ ساعت هم فایده نداره دیگه
من خودم هر بار میرم بیرون نهایتا دوساعت بیرونم اونم به خاطر دکتر میرم چون باردارم.از همه هم دومتر فاصله میگیرم خونه میام ماسکمو سریع میشورم دستکشمو میندازم دور یه دور میرم حمام.
خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘