2777
2789

من از اول تا آخر بارداری کلا دستم بود والا بچمم چیزیش نشد.از دکترمم پرسیدم گفت ضررش تا حالا ثابت نشده.فقط باطریش شارژش کم بود باهاش حرف نزن یکی هم اصلا از وای فای استفاده نکن.وای فای ظرر داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا من گوگل سرچ کردم زده نت گوشی ضررش از مودم بیشتره؟ 

والا توی نت همه چی مینویسن دیگه.منبع موثق نداره که.دکترم بهم گفت.منم کلا وای فای رو جمع کردم بسته میخریدم.خودمم قبلا شنیده بودم وای فای ضررش بیشتره توی اتاقی که میخوابین نباشه وشبها خاموشش کنید و اطرافش کاکتوس بذارید

والا توی نت همه چی مینویسن دیگه.منبع موثق نداره که.دکترم بهم گفت.منم کلا وای فای رو جمع کردم بسته می ...

تو اتاق دیگه اس شبا هم خاموشه. ولی الان تو خونه های آپارتمانی چه میشه کرد. واحد بغلیا داشته باشن راحت تو خونه ما هم میاد 

تو اتاق دیگه اس شبا هم خاموشه. ولی الان تو خونه های آپارتمانی چه میشه کرد. واحد بغلیا داشته باشن راح ...

نه فکر کنم 2 یا3 متر فاصله داشته باشه باهات ضرری نداره براهمینه که میگن تو اتاق دیگه باشه.بالاخره باهمسایه هم دوسه متری فاصله هست دیگه.ولی من تاحالا نشنیدم بگن بچه ای بخاطر نت سقط شده.حالا این خوبه دوست من میگفت سشوار هم نکش اشعه داره.گفتم دختر اون چطور اشعه میده آخه؟با المنت کار میکنه.گفت تو نت نوشته رفتم دیدم آره نوشته ولی منبع موثق ندارن که

نه فکر کنم 2 یا3 متر فاصله داشته باشه باهات ضرری نداره براهمینه که میگن تو اتاق دیگه باشه.بالاخره با ...

وای اره. من سشوارو تو نت سرچ کردم. اتفاقا زده بود اشعه خیلی قوی هم داره. حالا بچه هیچی سلامتی خودم ادم هم در خطره. چه میشه کرد دنیا به این سمت رفته

وای اره. من سشوارو تو نت سرچ کردم. اتفاقا زده بود اشعه خیلی قوی هم داره. حالا بچه هیچی سلامتی خودم ا ...

اونو حتمی باید از دکترم بپرسم.من شک دارم والا.آخه چطور میخواد اشعه از خودش ساطع کنه؟منم اکثرا استفاده میکنم البته نه برای صاف کردن موهاما.بعد حمام برای خشک کردن.

والله از اول بارداری تا اخر بارداری دستم بود 😐 ب مادرشوهرتم بگو کمتر نفوذ بد بزنه 😕

من موندم به اون چه آخه حوصلم سر میره دستم میگیرم میگه تا سقط جنین پستش هست 

من موندم به اون چه آخه حوصلم سر میره دستم میگیرم میگه تا سقط جنین پستش هست 

وای خدا 😐

ب خدا الان بچم رو پامه ... سقط چیه اخه

هیچ چیز ثابت نشده است ...

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇