2777
2789
عنوان

کی آمپول اچ سی جی زده؟خواهش میکنم بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 28 پست
اره من روز دوازده رفتم سونو یه فولی ۱۷داشتم یه دونه هم ۱۸.روز سیزدهم دوره هم دوتا امپول هاش سی جی با ...

وای پس چرا دکتر احمق به من سونو نداده همینطوری دوتا امپول داده برم بزنم گفتع روز 16 بزن قرص پروژسترون و لتروزول هم داده چطوری برم سونو الان .. زنگ زدم مطبش منشیش بداخلاق گفت اگه دکتر تشخیص میداد مینوشت

البته از روز سه تا هفت پریود هم روزی دوتا لتروزول خوردم و از ۱۵تا ۲۵هم دوفاستون استفاده کردم.روزی دو ...

به منم متفورمین و کلومفین و لتروزل داد خوردم از 3 پریودی.تا 7

من به دستای خدا خیره شدم💜معجزه کرد💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر یکی شرایطش مثل من بود😍😍😍 امیدوار شدم. فردا تازه میشه 14 روز. همش حس میکنم غذا سر دلم م ...

عزیزم شما بخاطر امپولی که زدین حس کاذب بارداری هم میتونین داشته باشین.چون ای امپول دقیقا هورمونی هس که وقتی باردار باشی تو خونت ترشح میشه.اگه خیلی عجله داری و زودتر دلت میخاد بدونی حامله ای یا نه روز ۱۶برو ازمایش و خیال خودت راحت کن.منم شرایط شما رو داشتم و میدونم چقد زمان واسه ادم دیر میگذره.هریه روز یه عمر میگذره

خداروشکر یکی شرایطش مثل من بود😍😍😍 امیدوار شدم. فردا تازه میشه 14 روز. همش حس میکنم غذا سر دلم م ...

ایشاالله ک بارداری بذار روز۱۶ بی بی بزن چون بدنا فرق دارن یا اصلا صبر کن موعدت ک گذشت آز بتا بده ک دیگه خطا نداره

عزیزم شما بخاطر امپولی که زدین حس کاذب بارداری هم میتونین داشته باشین.چون ای امپول دقیقا هورمونی هس ...

آره عزیزم.بخدا انگار 1 روز اندازه 1 هفتست.

امشب یه ترشح با رگه خونی دیدم.ولی حس پریود ندارم اصلا.خدا کنه پریودم نباشه.نا امید شدم اینو دیدم

ایشاالله ک بارداری بذار روز۱۶ بی بی بزن چون بدنا فرق دارن یا اصلا صبر کن موعدت ک گذشت آز بتا بده ک د ...

الان یه چی دیدم که کلا خورد تو ذوقم.و ناامیدم کرد.

یه ترشح با رگه ی خونی

آره عزیزم.بخدا انگار 1 روز اندازه 1 هفتست. امشب یه ترشح با رگه خونی دیدم.ولی حس پریود ندارم اصلا.خد ...

عزیزم من نخاستم ناامیدت کنم .ولی باید واقع بین هم باشی اینجوری اگه یه درصدم خدایی نکرده باردار نباشی کمتر تو ذوقت میخوره.منم همه این شرایطا گذروندم درکت میکنم 

عزیزم من نخاستم ناامیدت کنم .ولی باید واقع بین هم باشی اینجوری اگه یه درصدم خدایی نکرده باردار نباشی ...

مرسی عزیزم بابت دلداریت.خودم حس میکنم این ماه نیستم چون کمی کمرم درد گرفت الان.لحظه به لحظه به پری دارم نزدیک میشم.و باید برای ماه بعد دوباره شروع کنم

مرسی عزیزم بابت دلداریت.خودم حس میکنم این ماه نیستم چون کمی کمرم درد گرفت الان.لحظه به لحظه به پری د ...

علائم بارداری و پری بی نهایت شبیه به هم هست .توکلت بخدا باشه انشالله مه بارداری.منو در جریان احوالت قرار بده دوست عزیزم

علائم بارداری و پری بی نهایت شبیه به هم هست .توکلت بخدا باشه انشالله مه بارداری.منو در جریان احوالت ...

باشه حتما .مرسی گلم.فدات شم😘😘😘😘