2777
2789
اره انشالله قسمت همه بشه خیلی حس نابیه😍

همین دیگه قسمت همه نمیشه..💔

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسال پیش رفتیم خواستگاری واسه داداشم اون موقع ۱۳سالم بود چادرم رو در نیاورده بودم بعد از استرس عرق کرده بود دستاام بعد مامان زن داداشم چایی اوورد بعد من خواستم چایی بردارم (بگو چایی رو میخوای چیکار)استکان از دستم سر خورد تو سینی دوباره خواستم بردارم دوباره سر خورد تو سینی دستم رو آوردم بالا فوتش کردم تا یکم بهتر شد بالاخره چایی برداشتم 😂😂

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
☹️☹️عزیزم انشالله هرچی ب صلاحته

😞دلم چی 

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

دفعه اول پدرشوهرم بامادرشوهرم‌وبرادرشوهربزرگم‌اومده بودن خونمون....بزرگتراداشتن صحبت میکردن‌که خالم‌(چون خواستگاراازاقوام شوهرخاله بودن خاله مم اومد)اومدآشپزخونه....منم زدم زیرگریه که خاله شماکه هیلی ازش تعریف میکردین این دیگه کیه اومده خواستگاری من حداقل۳۰سال سنشه....هیچی دیگه هی گریه میکردم(دیوونه‌بودماا الان‌که فکرمیکنم الکی گریه‌میکردم)بعدش دیدم خاله داره میخنده میگم چرامیخندی گفت اون برادرشوهربزرگته نه خواستگارت....بدترازاین اینه‌که خالم بهشون گفته که خواستگاراشتباهی گرفتم....اولاش برادرشوهرم خیلی بابت این قضیه باهام شوخی میکردحلوزن وبچش....بعدش که دیدواقعاخجالت میکشم دست کشید....