2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من بیست سالمه تک فرزندم تو این دنیای به این بزرگی جز خدا و پدر و مادرم کسی رو ندارم. اونقدر بی‌کس که کسی نیست برامون دعا کنه.

مامانم حالش خوب نیست هر لحظه ممکنه از دست بره از شما خواهش میکنم دعا کنید که حال مامانم خوب بشه و فقط ۱۰ سال فقط ۱۰ سال دیگه پدر و مادرم صحیح و سالم و زنده باشند.

خواهش میکنم ازتون

من یه تک فرزندم که تو این دنیا به جز خدا و پدر و مادرم کسی رو ندارم. تمام راه‌ها به روی من بسته شده و جز دعای شمایی که نمیشناسم و اصلا نمیدونم کی هستید دستم به جایی بند نیست. منه تک فرزند تنها وایستادم جلوی کوهی از مشکلات. خدا میخواد مامانم رو ببره پیش خودش ولی نمیدونه که اگه مامانم بره بابام طاقت نمیاره و زندگی من نابود میشه . خواهش میکنم ازتون دعا کنید تو این دنیا ما هیچکس رو نداریم که برامون دعا کنه... من چشمم به دعای های شماست خواهش میکنم ازتون... و حالا پدرم از پا در اومده !!! اون از مامانم ... این از پدرم ... من موندم ! 
سلام من بیست سالمه تک فرزندم تو این دنیای به این بزرگی جز خدا و پدر و مادرم کسی رو ندارم. اونقدر بی‌ ...

۱۰۰ صلوات برا سلامتیشون میخونم 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔
۱۰۰ صلوات برا سلامتیشون میخونم 

ممنونم از لطفتون ایشالله شما هم حاجت روا باشید دعاتون میکنم

من یه تک فرزندم که تو این دنیا به جز خدا و پدر و مادرم کسی رو ندارم. تمام راه‌ها به روی من بسته شده و جز دعای شمایی که نمیشناسم و اصلا نمیدونم کی هستید دستم به جایی بند نیست. منه تک فرزند تنها وایستادم جلوی کوهی از مشکلات. خدا میخواد مامانم رو ببره پیش خودش ولی نمیدونه که اگه مامانم بره بابام طاقت نمیاره و زندگی من نابود میشه . خواهش میکنم ازتون دعا کنید تو این دنیا ما هیچکس رو نداریم که برامون دعا کنه... من چشمم به دعای های شماست خواهش میکنم ازتون... و حالا پدرم از پا در اومده !!! اون از مامانم ... این از پدرم ... من موندم !