دکتر بهم سه ماه صب و شب اسپرونولاکتون داده و سیپروترون کامپاند یاهمون جلوگیری ...حالا یه ماه خوردم میخام جلوگیری رو حذف کنم..فقط اسپرونولاکتون بخورم..بعد قصد بارداری دارم بنظرتون حذف کنم؟کسی نمیدونه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
من مشکل هورمونی دارم ( سطح تستوسترون خونم بالاترین حد نرمال در خانم هاست)، دکتر زنانم هر موقع چکاپ میرم ، میگه برات قرص جلوگیری مینویسم تا مشکل موهای زائد و جوش هات خوب بشه، ولی من قبول نمیکنم، میتدسم هورمون اضافی وارد بدن کنم و در واقع بخوام ابروشو درست کنم بعد بزنم چشمشو کور کنم. پریودام مثل ساعت تا ثانیه منظمه واسه همین ازش صرف نظر کردم. شما مشکل هم داشتی واسه پریودی؟