2777
2789

دکتر بهم سه ماه صب و شب اسپرونولاکتون داده و سیپروترون کامپاند یاهمون جلوگیری ...حالا یه ماه خوردم میخام جلوگیری رو حذف کنم..فقط اسپرونولاکتون بخورم‌..بعد قصد بارداری دارم بنظرتون حذف کنم؟کسی نمیدونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت به جوش هورمونی 😫

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
من چندسااااال میخوردم

چرا چند سال؟ چقد بعداز قطع مصرف میشه حامله شد؟؟تاثیر تو جوش داشت؟جوشات رفت؟من قبلنم راکوتان خوردم بعداز ۳،۴سال برگشت...توروخدا بگو سه ماه بخورم خوب میشه؟؟؟

من مشکل هورمونی دارم ( سطح تستوسترون خونم بالاترین حد نرمال در خانم هاست)، دکتر زنانم هر موقع چکاپ میرم ، میگه برات قرص جلوگیری مینویسم تا مشکل موهای زائد و جوش هات خوب بشه، ولی من قبول نمیکنم، میتدسم هورمون اضافی وارد بدن کنم و در واقع بخوام ابروشو درست کنم بعد بزنم چشمشو کور کنم. پریودام مثل ساعت تا ثانیه منظمه واسه همین ازش صرف نظر کردم. شما مشکل هم داشتی واسه پریودی؟

اثرش مقطعی بود برای من خب من موی زائدم زیاد داشتم جوش هام خوب شد ولی اثرش روی موها مقطعیه

موی زاید کم دارم اما جوش هورمونی یه دونه میزنم جاش میمونه تا ماه بعد ... شاید ماهی دوسه تا بزنم اما جاشون میمونه 

چرا چند سال؟ چقد بعداز قطع مصرف میشه حامله شد؟؟تاثیر تو جوش داشت؟جوشات رفت؟من قبلنم راکوتان خوردم بع ...

سر خود اصلا نمیشه پیش بینی کرد حتما دکتر باید بگه طبق آزمایش و سونوهات

مخصوصا توکه قصد بارداری هم داری

من حدود ۲سال میخوردم میگم احساس میکنم خوب شدن جوشام بیشتر برای مصرف دیان بود تا اسپیرونولاکتون

من مشکل هورمونی دارم ( سطح تستوسترون خونم بالاترین حد نرمال در خانم هاست)، دکتر زنانم هر موقع چکاپ م ...

ن عزیزم من نه مشکل پریودی دارم نه مشکل موی زاید زیاد،،یذره ریزش مو داشتم فقط