2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بهتون خیانت کنه چیکار میکنین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2899 بازدید | 80 پست

تاپیک قبلی نگفتی ک با یه زن سه سال پیش دوست بوده و این همون کارت زنست.داری دنبال گوشی میگردی ک چی بشه.چیو ثابت کنی.همین ک کارت زنه رو دیدی برات قابل قبول نیست ک داره خیانت میکنه.این همه نامرده ک با وجود زنی ک تو خونش داره با جون و دل بچشون رو بزرگ میکنه و هزار امید و ارزو داره باز رفته سراغ همون زن قبلی ?! الان شما دلت برا 10 سالی میسوزه ک عمرتو پاش گزاشتی?دلت برا روزای اینده عمرت نمیسوزه?میخای همینجوری ادامه بدی و دنبال مدرک بگردی ک چی بشه?از ته دلم برات ناراحتم.خدا سر هیچ زنی نیاره.ولی اینجوری ادامه دادن ادم رو داغون و نابود میکنه

😍دختر چشــم رنگی مامانی ، برا اومدنت لحظه شماری میکنیم عشــق دلم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک قبلی نگفتی ک با یه زن سه سال پیش دوست بوده و این همون کارت زنست.داری دنبال گوشی میگردی ک چی بش ...

دنبال گوشی میگردم که مدارکم کامل بشه، میخوام دروغ هاشو واسه خودش رو کنم میخوام بفهمه با حالو طرف نیست میخوام بدونه هیچکدوم از دروغ هاشو باور نکردم و خودمو زدم به اون راه که شاید این ۳ ،۴ سال آدم بشه و دست برداره ولی  دست بردار نبود. من تصمیم خودمو گرفتم دیگه نمیتونم باهاش زنگی کنم، با یه دروغگو یه فریبکار پول پرست که بخاطر پول هرکاری میکنه از اولم بخاطر پول اومد سمتم ولی خدا خواست و به هدف شومش نرسید. میخوام مهریمو بذارم اجرا بدبختش کنم سکه شده دونه ای ده تومن گه خوری اضافه کرده تاوانشم باید بده. فقط خدا کمکم کنه دیونه بازی درنیاره با اون اخلاق گندش. بیشتر از خودم دلم واسه بچم میسوزه که ناخواسته وسط این بهبوهه به دنیا اومد. اگه اون نبود همون بار اول ترکش میکردم. ده سال از عمرم به خاطر یه آدم بیلیاقت گداصفت از بین رفت.

تاپیک قبلی نگفتی ک با یه زن سه سال پیش دوست بوده و این همون کارت زنست.داری دنبال گوشی میگردی ک چی بش ...

فقط منتظرم چه دروغ جدیدی واسه این کارت میتونه جور کنه، همه این مدت بهش شک داشتم ولی نمیتونستم باور کنم خودمو توجیه میکردم همش برام سخت بود باوش برا همین خودمو گول میزدم. ای دل غافل ، هیچ چیز از هیچکس بعید نیست 

طلاق نگیر فقط یه مدت ترکش کن بگو میخوام جدا شم تا آخرش برو افتاد به گوه خوری ببخشش

این زندگی دیگه به نمیخوره، اگرم بمونم طلاق عاطفی رو خیلی وقته گرفتم ، دلم شکسته دیگه از چشمم افتاد.

الهی بمیرم برا دلت خدا مرگ بده هم شوهرتو هم اون زنیکه خونه خراب کن عوضی رو

برام دعا کن خانومی دلم میخواد بخوابم و وقتی بیدار میشم ببینم همش خواب بوده ولی نه خوابم میبره نه اینکه این کابوس تو خواب آدمو ول میکنه.

برو زن رو جرش بده هرزه خونه خراب کن اینجور زنا مث زیگیل میمونن ب آدم میچسبن اویزونن .ب شوهرت گفتی؟

نه هنوز نگفتم نیومده امشب شیفته مثلا. دفتر زنه رو بلدم اگه جاش عوض نشده باشه ، فقط نمیدونم برم چی بگم. خیلی سخته. فقط گریه ام میگیره.

چی بگم آخه ، شروعش سخته. گوشی روهم پیدا کردم فقط رمز داره  

ببین خودتو گول نزن.

اون زن مطلقست ورابطه باهاش راحتتره.احتمالا یا ازدواج موقت یا‌حتی ازدواج دایم کردن.

حسم میگه‌ کلا زنو شوهرن اون دوتا.وچون شوهرت ادم پول پرستیه اون زن براهمین راحت کارتشو در اختیار شوهرت گداشته که مثلا‌ دلبری کنه وبکوشنتش سمت خودش .وبه خاطر همین کاراش و پولش شوهرتم هم دوستش داره حتی شاید بیشتر ازتو هم طرف اونه هم ولش نمیکنه.

این یه حقیقته.

میخوای قبول کن میخوای نکن.

گوشی وکارتو اصلا به روت نیار‌ که تو ورداشتی.قایمش کن.سایلنتش کن بده خواهری دوستی کسی که اصلا تو خونه نباشه.

اگه‌میتونی دم مطب زنیکه‌ برو‌ چند ساعت کشیک بده تا بتونی عکس و مدرکو اینارو جمع کنی.حتی اگه‌بتونی خونه خالی کنی براش بعد‌یهو با یکی دیگه‌ وسط رابطشون بری تو که بعدم نگه‌این دروغ میگه عالیه.با‌گکشی که داره‌فیلم میگره برو یا اگه‌ تعقیب میکنی حتما‌فیلمو عکس بگیر.مخصوصا فیلم.

ازونورم مهرتو بزار اجرا یه خونه خیلی خیلی کوجیک کنار پدرو مادر یا خواهرو برادرت بگیر وتنها زندگی‌کن.فکر سلامت روحی وجسمیت باش

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
چی بگم بهش آخه ، شمارشو دارم 

عزیزم ببخشید نبودم اینجا

درک میکنم، خیلی باید شروع صحبت سخت باشه با این خانم

ولی از موضع قدرت باهاش صحبت کن در کمال آرامش 

اصلا ترس یا بغض و اشک راه ننداز

مثلا بهشون بگو من نمیدونم تو چه شرایطی داری یا چرا با یک مرد متاهل هستی، شاید برای این کارت دلیل هم داشته باشی، شاید خودتو قانع کردی. ولی در نهایت میدونی که فقط بی احترامی به خودته این رابطه. خودت و عزت نفست رو زیر سوال میبری وقتی که با مردی هستی که قانونا شرعا مال یکی دیگه اس. اگه این رابطه ی شما قرار بود بجایی برسه الان من نباید میبودم، شوهر هر زنی هیچوقت زنش رو برای یک نفر سوم طلاق نداده. وقت و عمرتو هدر نکن