2777
2789
عنوان

کارم خیلی زشت بود جلو مادرشوهرم دعوا کردیم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 69 پست
کاش تو سکوت بهم فوش بده ولی کلا اینجوریه بعد سر هرچیزی یهو قاطی میکنهمثلا میگه چرا اینجوری غذا میخور ...

تو مدتی روزه سکوت بگیر اول امتحان کن حداقل دلت خوشه که جواب ابلهان خاموشی است کمی‌به‌این جمله فکر کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مدتی روزه سکوت بگیر اول امتحان کن حداقل دلت خوشه که جواب ابلهان خاموشی است کمی‌به‌این جمله فکر کن

حتی بدترین فوش هارو بدن عصبی نشم؟ خیلی سخته

دست اورد تحمل ۱۶ساله شوهر دوقطبی و بدهن که روزی صد بار جلو کس و ناکس با من همین رفتار را میکنه شده ا ...

واقعا ممنونم عزیزم لطف بزرگی کردی

خدا به دل بزرگت نگاه کنه

حتی بدترین فوش هارو بدن عصبی نشم؟ خیلی سخته

اخه وقتی بدتر میشه چه فایده؟ بنظرت تو هم فحش بدی درست میشه؟ فکر‌نمیکنم درست بشه این‌به‌مرور باید آروم بشه اگه میتونی قطره اسطوخودوس گیاهی‌خوراکی از داروخونه بگیر ده‌قطره بریز تو چاییش حالت آرامبخش بی ضرر دارهاز غذات که ایراد میگیره فقط فحش میده یا ایراد؟

بدتر شد وقیح تر شدهربار عذرخواهی میکنه اما فایده نداره

خب وقیحترم میشه پس دیدی با واکنش بدتر میشه مدتی بخاطر سلامت روانتم که شده چیزی نگو بهش بیشتر احترام بزار‌ببین چی‌میشه اینا مریضن مریضیشونو اینجوری خالی میکنن تسکین میده بهشون ببین به کی‌رفته‌باباش؟ این مال دوران کودکیشه

اخه وقتی بدتر میشه چه فایده؟ بنظرت تو هم فحش بدی درست میشه؟ فکر‌نمیکنم درست بشه این‌به‌مرور باید آرو ...

کلا سر هرچیزی

بعضی وقتا ایراد بعضی وقتا فوش

کلا انتقادش بده میگه تو نمیفهمی و بلد نیستی و فلانی و... اینا خوبه کلی فوش بد میده ولی واقعا راست میگی بدتر میشه 

باید سکوت کنم و بریزم تو خودم

خب وقیحترم میشه پس دیدی با واکنش بدتر میشه مدتی بخاطر سلامت روانتم که شده چیزی نگو بهش بیشتر احترام ...

نه بدون واکنش میگم بدتر شد

ولی واکنش خیلی تاثیر گذار نیست میدونم

چه چیزی تو دوران کودکیش بوده؟

واقعا ممنونم عزیزم لطف بزرگی کردیخدا به دل بزرگت نگاه کنه

الهی ک روز به روز عشقتون بیشترو زندگیتون قشنگتر بشه ....

با همسرت حرف بزن بگو من و توهردو خطاکردیم ، بیا بهم قول بدیم هر حرفی داریم توتنهایی بزنیم ،اینجوری حداقل حرمتمون توجمع نمیشکنه و همه فکرنمیکنن ازهم متنفریم....

این اولین و اخرین باری بود که خطا کردیم و بهم باید قول بدیم تکرارنشه وگرنه قولبهت میدم الکی الکی زندگیمون به فنا میره و چشم بهم میزنیم میبینیم توی بن بست گیرافتادیم....

قبل از این که ویرانه بشه باید با تعمیرات جزئی درستش کنیم ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
کلا سر هرچیزیبعضی وقتا ایراد بعضی وقتا فوشکلا انتقادش بده میگه تو نمیفهمی و بلد نیستی و فلانی و... ا ...

پس همیشه فحش نمیده این نیاز به تایید گرفتن از طرف تو داره هم بی تربیته هم مریض بای خیلی صبور باشی نریز تو خودت با خودت حلو فصلش کن بگو این‌مریضه‌ فحشش ربطی به من نداره به اعصاب مریض خودش ربط داره مگه من وقتی سر دخترم‌داد میزنم ربط به اون داره نه تو اون لحظه خودم‌پر خشمم باید خالی کنم یانه؟ مثال بود این اینم‌همینجوری تو بهش‌نزدیکی‌ فرق میکنه وقتی کمی‌آروم انتقاد میکنه بگو‌چشم یا هیچی نگو هی بدتر نکن

نه بدون واکنش میگم بدتر شدولی واکنش خیلی تاثیر گذار نیست میدونمچه چیزی تو دوران کودکیش بوده؟

خشم کنترل نشده و حل نشده مسئله ای تو درونش حل نشده تبدیل شده به خشم این‌مسئله میشه شامل چیزای منفی مثل فحش که‌شنیده کتک خورده تحقیر شده سرکوب شده جمع‌میشه میشه خشم مال دوران کودکیه یا بی محبتی دیده یا بد تربیت شده و تو خانوادش همین چیزا رو دیده یاد گرفته‌الگو‌برداری کرده این چیزا مال سن‌کمه‌ که تاثیر عمیقتری تو درون‌فرد میزاره‌ 

خشم کنترل نشده و حل نشده مسئله ای تو درونش حل نشده تبدیل شده به خشم این‌مسئله میشه شامل چیزای منفی م ...

خانوادش بد نیستن اما فوش دادن اونقدر قباحت نداره بینشون

مثلا راحت میگن فلانی فلان شده اما بهم فوش نمیدنا

ولی شوهر من ن ب همه میده