2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکارکنم ؟!

136 بازدید | 38 پست

کلی کار دارم همه جارو گردوخاک گرفته باید جارو بکشم لباس بندازم لباسشویی ظرف بشورم شام درس کنم ....حموم برم بچه هارو حموم کنم .دوتا بچه 4ساله و دوماهه دارم تا یکی میخوابه یکی بیداره کوچیکه اکثرا خوابه ولی بزرگه رو نمیتونم بخوابونم شوهرمم فقط میاد سرپا ناهار میخوره میره شبم میاد شام وخواب.کسیم نمیاد کمکم ب خواهرم گفتم نیومد .. چیکارکنم چطور بکارام برسم دورو برمو نگا میکنم افسردگی میگیرم😣😟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برنامه ریزی کن میدونه سخته ولی تو میتونی روی برگه بنویس و یه تایم نسبی برای هر کدومشون در نظر بگیر بعد که انجامشون دادی کنارش تیک بزن این‌جوری هم انرژی میگیری و هم نوشتیشون و جلو چشمتن 

هوف بچه منم تقرببا 2 ماهشه  بیدار باسه دربست در اختیارش باید باشم 😁

ماشالا بچه من آرومه شیرشو میخوره میخوابه بیشترش خوابه .ولی امان از بزرگه زلزلس پدرمو دراورده همش کوچیکه رو انگولک میکنه منم ک نگم برات

ماشالا بچه من آرومه شیرشو میخوره میخوابه بیشترش خوابه .ولی امان از بزرگه زلزلس پدرمو دراورده همش کوچ ...

خدا هر دو رو حفظ کنه اجی 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
ب نظرم اول گوشیو جمع کن اینجوری بعتره ب مولا ب کارات میرسی😏

اخه پسر بزرگم بیداره تا بیداره نمیذاره ک تا از کنارش جم میخورم میاد دستوپای کوچیکه رو میکشه انگشت میکنه تو چشاش .تو اتاقم میذارم باز نمیتونم بکاری برسم همش نگرانم ک یوقت بیدار نشه گریه کنه نشنوم