2777
2789
اولا که بابا ندارم،ثانیا اگه بلاهایی که پدرشوهرم سرم میاره ،بابا داشتمو سرعروسمون میاورد قطعا اونم ا ...

عزیزم هیچ وقت آرزوی مرگ کسی رو نکن

ولی زندگی کردن نزدیک پدرشوهر و مادرشوهر

سخت ترین زندگی هاست

کاش آدم تو چادر زندگی کنه ولی کنار پدرشوهر مادرشوهر زندگی نکنه

خیلی خسته ام خیلی از زندگیم خسته ام اصلا اون چیزی نبود ک فکر میکردم گفتم ازدواج کنم اروم میشم دیگه ک ...

برای ما هم برا کسی مهم نیست 

ببین عزیزم نه به خوبی دیگران دل خوش کن نه از بدی هاشون ناراحت شو 

اصلا لزومی نداره ما برای دیگران مهم باشیم 

باید برا خودت مهم باشی اولویت اولت خودت باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا که بابا ندارم،ثانیا اگه بلاهایی که پدرشوهرم سرم میاره ،بابا داشتمو سرعروسمون میاورد قطعا اونم ا ...

ای بابا عزیزم درسته اذیتت میکنه اما هیچوقت آرزوی مرگ کسی رو نکن شاید یه درصد بعد مرگش عذاب وجدان بیاد سراغت دعا کن خدا مهرتو بندازه به دلش 

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم. به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشیها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم تنها جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی ؟خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم در سختیها تو را به دوش می کشیدم خدایا تو بی نظیری 😍😍😍😍 آدمهارو نه تو سفر بلکه وقتی خرشون از پل گذشت بشناس******چند بار که به درد و دلت بگن چرت و پرت یاد میگیری از درد بمیری ولی از کسی کمک نخوایی😢😢 
مرسی مهربونم🌹

فدای تو خانوم گل😍😍

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم. به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشیها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم تنها جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی ؟خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم در سختیها تو را به دوش می کشیدم خدایا تو بی نظیری 😍😍😍😍 آدمهارو نه تو سفر بلکه وقتی خرشون از پل گذشت بشناس******چند بار که به درد و دلت بگن چرت و پرت یاد میگیری از درد بمیری ولی از کسی کمک نخوایی😢😢 
منم دوران اشناییم چندساله باهمیم میکه فکر بچه رو از سرت بیرون کن از بچه بدم میاد من خودم عاشق بچهام ...

چرا بچه نمخاد ؟

مشکلش با بچه چی قشنگ باهاش صحبت کن

شوهر منم از نامزدی میگفت الان 3 ساله میگذره از اولین اشنایمون و 1 ساله خونه خودمونیم

بچه خیلی مهمه قشنگ صحبت کن باهاش تو هم مهمی 

وقتی سنت بره بالا و بچه بخاد خیلی سخته جوونیت گذشته

این تیکر هم تموم شد من به اونی که ارزو شو داشتم رسیدم منم مامان شدم دقیقا ماه آخر قرارم با خدا زمانی که فکرش رو هم نمیکردم متن زیر ماله تیکر قبلی هست میزارم بمونه تا همیشه یادم بمونه ....انشالله تا آخر این تیکر منم مامان میشم..خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال دیگه حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم برای سلامتیش خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه...
حتی اگه اون کسا خانوادت و شوهرت باشن

اره باور کن 

من بعد از ازدواجم خیلی قوی شدم الان دوساله که فقط من و همسرم هستیم همسرمم همش در حال کار و درس خوندنه 

باورت میشه خانوادمو ندیدم  با اینکه روابطتو اینا همه درسته و‌مشکلی نداره 

ولی به جرات میگم تو این دوسال هشتاددرصد مواقع تنها بودم با کلی مشکل و استرس و ....ولی خودم‌دونه به دونه حلشون کردم