2777
2789
وای خدای من چه مشکلی برا بعدیتم فقط تحت نظر پزشک استرس خودش سمه

پزشک گفته اصلا ربطی بهت نداره ژنتیک 

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پرورشگا بیار صوابم میکنی

دکتراجوابمون نکردن فقط بایدای وی اف انجام بدیم ک هنوزنرفتیم

گفتی دردودل کنیدگوش میدم، جای دلداری دادن کلاناامیدم کردی

بابچه ازپرورشگاه اوردن موافقم ولی وقتی هنوزدکتراجوابم نکردن پس امیدوارم ک شایدخودمون بتونیم بچه داربشیم

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤
خدا کنه  خیلی ذهنم درگیره  کار و خونه و وضعیت و همه چیم دوماه دیگه معلوم میشه خداکنه زود ...

ای شاءالله هر چی صلاحته بشه

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم

خیلی خسته ام خیلی از زندگیم خسته ام اصلا اون چیزی نبود ک فکر میکردم گفتم ازدواج کنم اروم میشم دیگه کمتر گریه میکنم حرص میخورم ولی ن خیلی داغونم.بود نبودم تو دنیا برای هیچ کس فرقی نداره ارامشم برای هیچ کس مهم نیست کاش بمیرم 

استرس و اضطراب دارم دلم میخام بچه دار شم اما میترسم هنو اقدام نکردم میترسم نتونم بچه دار شم یا نتون ...

منم دوران اشناییم چندساله باهمیم میکه فکر بچه رو از سرت بیرون کن از بچه بدم میاد

من خودم عاشق بچهام

پلی کیستیک هم هستم دکترم گف ازدواج کردی زود اقدام کن

اون میگه خداروشکر ک نشی...ولی میگم نگو اینجور خدا قهرش میگیره😢😢

استرس و اضطراب دارم دلم میخام بچه دار شم اما میترسم هنو اقدام نکردم میترسم نتونم بچه دار شم یا نتون ...

بنظرم فعلا به فکر بچه نباش خیلی سردرگمی و اینم طبیعیه خیلیا اینجورن 

فعلا ریلکس باش بیخیال 

چندوقت دیگه از ته دل خواستین و چاق شدن و همه عواقبشو به جون خریدین اقدام کن

پزشک گفته اصلا ربطی بهت نداره ژنتیک 

ای شاءالله که این یکی صحیح سالم میشه فقط نذر ختم قرآن عالیه ارومتم میکنه

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
خدا کنه  خیلی ذهنم درگیره  کار و خونه و وضعیت و همه چیم دوماه دیگه معلوم میشه خداکنه زود ...

انشاالله هرچی به صلاحته همون میشه عزیزم و به مراد دلت میرسی انشاالله

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم. به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشیها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم تنها جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی ؟خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم در سختیها تو را به دوش می کشیدم خدایا تو بی نظیری 😍😍😍😍 آدمهارو نه تو سفر بلکه وقتی خرشون از پل گذشت بشناس******چند بار که به درد و دلت بگن چرت و پرت یاد میگیری از درد بمیری ولی از کسی کمک نخوایی😢😢