2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد خودش سیسمونی بخره

915 بازدید | 54 پست

مامانای گل میاین راهنمایی من شوهرم گفته خودم میخوام برای بچه امون سیسمونی بخرم نمیخواد مامانت اینا بگیرن اصلانم توی خریدش نباید دخالت کن خودت لیست رو آماده کن به من بده 

من بچه اولمه و هیچی بلد نیستم میشه یکم راهنمایی کنین

البته یک سری خرت پرت قبلنا همینجوری ذوق داشتبم برتش خریدیم یکسری هم مامانم سه سال پیش از مکه براش آورده ولی همه در حد خورده ریز و لباس ایناست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه همسره فهمیده ای

قدرشو بدون

خیلی ها انتظار بی جا دارن

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

خوش به حالت شوهر من که سر جهیزیه و سیسمونی مدام غر میزد پدرو مادرت کم دادن چون ما عروسی و بچه دارشدن مون با دخترخالش با هم بود خالش بیشتر میداد هی اون و میزد تو سرمن

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
برو یه سییمونیفروشی هر چی دیدی بخر

دو تا نمته یکی اینکه از ترس کرونا واقعا در نمیام بعدم ففط ضروری ها رو میخوام اصلا از اتاق شلوغ و وسایل غیر ضروری خوشمون نمیاد