2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرید چند بوده واریکوسل همسر شما؟همسر من گرید۱بود دارو الکارنیتین و زینک پلاس مصرف کرد

گرید دو بود. یه دوره الکارنیتین و کلی داروی تقویتی دیگه مصرف کرد بهتر نشد بعد دکتر گفت حتما باید عمل کنه حالا ماه آینده اقدام میکنیم

شوهر شماهم عمل کرده؟

چقد خوب. موقع تخمک گذاریت بود ک اقدام کردی؟

بله خودمم تحت نظربودم امااونماه بخاطراینکه گفتن تا یکی دوماه همسرم دارونخوره باردارنمیشم منم داروهامو نخوردم اما بدنم اماده بودو شدم

خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه
گرید دو بود. یه دوره الکارنیتین و کلی داروی تقویتی دیگه مصرف کرد بهتر نشد بعد دکتر گفت حتما باید عمل ...

بله همسر من دی ماه پارسال عمل کرد هنوز ک باردار نشدم نمیدونم توکل بخدا

من ده روز بعدعمل بااولین اقدام باردارشدم درصورتی ک دکترمیگفت نمیشه

مگه نمیگن تا یک ماه بعد عمل نباید رابطه داشت

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من ده روز بعدعمل بااولین اقدام باردارشدم درصورتی ک دکترمیگفت نمیشه

سلام عزیزم منم شوهرم الان یک ماهه که عمل کرده دکترم بهش گفت از همین حالا میتونید اقدام کنید ولی من میترسم چون شنیدم میگن باید 3ماه ازعمل بگذره! میشه از تجربتون یکم بهم بگید؟ 

سلام عزیزم منم شوهرم الان یک ماهه که عمل کرده دکترم بهش گفت از همین حالا میتونید اقدام کنید ولی من م ...

من هفته بعد عمل باردارشدم عزیزم

خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه