2777
2789

حس میکنم اشناس خطمو دوس دارم و مدام بلاک میکنم با سیمکارتای دیگه زنگ میزنه لطفا اگ دارین کمکم کنین

شوهرم بفهمه خون راه میندازه از یه جهتی هم حس میکنم اشناس میخوام بفهمم ابروشو ببرم

وا😕خوب برو خطط رو عوض کن 

.گفتم هی نپرسین امضام بخونی .من خاهر گوگوشم😁😁اون رفت من اومدم ینی اون رفت با یه کاربری دیگه بیاد 😂الان آوارس واس یه خط🙄خاهرای کوچیک لطفن انقد رو مخ خاهر بزرگا راه نرین .حرفشون گوش کنین وگرنه میزنه شل پلتون میکنه😄😄😈الانم اونو زدم کنار خودم آمدم😁آخه خط مال شوهر منه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خط مهم نیست آرامش مهمه من حتی مجبورشدم سیمکارتمو اتیش بزنم مسخره ام نکنید الان حس بهتری دارم 😊

دلتنگم ......دلتنگ همه ی آنچه میتوانست باشد وحالا نیست ..... بهترین لذت من انجام دادن کاریست که دیگران میگویند نمیتوان انجام داد......

اره تو سایت یه کاریر هس ۱۰ تومن میگیره اطلاعات طرفو میده میخوای تگش کنم؟؟؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)