2777
2789
طرز تهیه اکبرجوجه رو میگی؟

پیشنهاد میکنم درست کنی عالی میشه من به هر کی دستورش و دادم تعریف کرد

ران مرغ و بزار اول تو اب نمک یه ساعت بعد خوب فشار بده هر خون مردگی داره میاد بیرون دو قاشقم سرکه تو اب بریز بعد مرغ و بزار تو مواد  پیاز و نمک  زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و شیر یه شب تا صبح بمونه خیلی بهتره قشنگ شیر سطح مرغ و بگیره بعد از تو مواد دد بیار بزار تو ماهیتابه واسه دو تا ران نصف لیوان روغن میخواد من یه لیوان ابم میریزم که خوب نرم بشه شعله رو کم کن بزار خوب بپزه بعد یه ساعت زیر رو کن که دو طرف خوب بپزه بعد که پخت ابش خشک شد زعفران غلیظ بریز قشنگ روی دو طرف و بزلر یکم سرخ بشن تو روغن بعدم سر سفره با رب انار بخورید خیلی خوشمزه است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خورش مرغ و آلوی نیم ساعته بلدم طعمشم عالیه....سینه مرغ رو دوسانتی خورد کن با پیاز نگینی تفت بده زعفران و نمک و فلفل هم بزن آلو خورشتی و رب هم اضافه کن زود میپزه میتونی روش خلال پسته و بادوم و زرشک هم بریزی و با پلو نوش جون کنید

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو
پیشنهاد میکنم درست کنی عالی میشه من به هر کی دستورش و دادم تعریف کرد ران مرغ و بزار اول تو اب نمک ی ...

حتما باید  تو شیر بخوابونم؟

اگه ی شب تا صبح باید توی مواد بخوابونم انشالله برای فردا درست میکنم 

ممنون گلم بخاطر پیشنهادت 

یه خورش مرغ و آلوی نیم ساعته بلدم طعمشم عالیه....سینه مرغ رو دوسانتی خورد کن با پیاز نگینی تفت بده ز ...

به به انگاری خیلی خوشمزه میشه دهنم آب افتاد 😅🙌🙌

چقدر آلو برای دونفر؟

همون خورشت آلو میشه؟

به به انگاری خیلی خوشمزه میشه دهنم آب افتاد 😅🙌🙌 چقدر آلو برای دونفر؟ همون خورشت آلو می ...

من برا هر نفر چهار پنج تا آلو میریزم اگر میخوای ملس بشه یکم شکر بزن یا آلوی ترش و شیرین مخلوط بریز....ما که عاشقشیم

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو