الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گوشت قلقلی رو با ادویه و پیاز رنده شده مخلوط کن قلقلی کن سرخ کن بعد رب وادویه اضاف کن بعدش آب بریز وسیب زمینی نگینی اضافه کن بزار بپزه و جا بیفته سپس با نون نوش جان کن☺️
تو رو خدا اینا چیه ک میگین .. چرا من هیچکدوم رو نشنیدم و بلد نیستم فکر کنم خیلی بی هنرم 😁😁😢😢 ...
خخخخ....غذای شمالیه....گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت بده فیله گوجه فرنگی هم ریز خورد کن بهش اضافه کن...وقتی به روغن افتاد سیب زمینی نگینی هم سرخ کن و با پلو یا نون نوش کن....
خورشت آلو رو هم میگین چجوری درست میشه تا حالا درست نکردم .. خوشمزه میشه ؟ ترش میشه؟
درست نکردی واقعا؟عزیز دلم گوشت یا مرغتو بپزون بعد که ابش رفت با ی پیاز سرخش کن بعد که سرخ شد زردچوبه و پودر سیر و پودر بامیه و نمک و فلفل سیاه و بزن با رب و آبلیمو یکم بعد که سرخ شدن آلو لپه تو بریز توش و آب بریز روش و بزار بپزه و نوش جانتون😍😍