2777
2789
 به به انگاری خیلی خوشمزه میشه دهنم آب افتاد 😅🙌🙌 چقدر آلو برای دونفر؟ همون خورشت آلو می ...

وای مرغ وآلو خوشمزه میشه 😋😋

ولی من مرغ رو خرد نمیکنم همون رون درستی با آلو میپزم بدون رب گوجه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیه دیگه؟ بابا چ چیزهایی بلدین ماشالله..

گوشت قلقلی رو با ادویه و پیاز رنده شده مخلوط کن قلقلی کن سرخ کن بعد رب وادویه اضاف کن بعدش آب بریز وسیب زمینی نگینی اضافه کن بزار بپزه و جا بیفته سپس با نون نوش جان کن☺️

تو رو خدا اینا چیه ک میگین .. چرا من هیچکدوم رو نشنیدم و بلد نیستم فکر کنم خیلی بی هنرم 😁😁😢😢 ...

خخخخ....غذای شمالیه....گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت بده فیله گوجه فرنگی هم ریز خورد کن بهش اضافه کن...وقتی به روغن افتاد سیب زمینی نگینی هم سرخ کن و با پلو یا نون نوش کن....

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو
خورشت آلو رو هم میگین چجوری درست میشه تا حالا درست نکردم .. خوشمزه میشه ؟ ترش میشه؟

درست نکردی واقعا؟عزیز دلم گوشت یا مرغتو بپزون بعد که ابش رفت با ی پیاز سرخش کن بعد که سرخ شد زردچوبه و پودر سیر و پودر بامیه و نمک و فلفل سیاه و بزن با رب و آبلیمو یکم بعد که سرخ شدن آلو لپه تو بریز توش و آب بریز روش و بزار بپزه و نوش جانتون😍😍  

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤
فکر کنم امروز عصرونه بدی به خانواده جای ناهار    

😁😁😁 برای ساعت 5 میخوام شوهرم صبحونه دیر خورد گفت ناهار دیر میخورم ... البته ما همیشه ساعت 4 ، 5 میخوریم بخاطر کار شوهرم، دیر میاد

درست نکردی واقعا؟عزیز دلم گوشت یا مرغتو بپزون بعد که ابش رفت با ی پیاز سرخش کن بعد که سرخ شد زردچوبه ...

نه درست نکردم .ولی چون خیلی آلو دوست دارم توی بیشتر غذاهام بجز قورمه سبزی میریزم یکی دو تا

حتما باید  تو شیر بخوابونم؟ اگه ی شب تا صبح باید توی مواد بخوابونم انشالله برای فردا درست م ...

اره شیر باعث نرم شدم و طعم خوبش میشه اصلا رمز طعم خوب و نرم شدن اکبر جوحه شیر هست