2777
2789

سلام خانم ها من سال پیش یه سقط داشتم حامله شدم رفتم دکتر گفت خوب حامله ای دارو داد امدم بعد یه ماه رفتم دکتر رفته بود برای تعطیلات برای همین یه هفته هم صبر کردم تا دکتر بیاد بعدش امد رفتم دکتر معاینه گرد گفت قلبش نمیزنه گفتم چرا گف رشد نکرده من حتی نمیدونستم چون لکه هم حتی نداشتم کار سنگین هم نکردم گفتم چرا گفت ضعیف بود بچه شاید بزرگ هم میشد باز این اتفاق می افتاد درست کنم الانم یکسال گذشته باردارنمیشم رفتم دکتر گفت سالمی ایراد ازهمسرم میشه؟؟من خیلی تنهام بچه هم خیلی دوست دارم دلم میخواد😐☹

تعداد رای : 2
نظرسنجی
راحل ساده ای برای این ندارین
0
0%
طب سنتی دراین مورد مثلا گیاه خاصی باشه
2
100%
ای کاش تواین😭 روزهای عزیز من نی نی دار میشدم لطفا دعاکنین نی نی سایت های عزیزممنونم 

عزیزم چون حامله شدی جای امیدواری هست اگر همسرت هم ضعیف بود با داروتقویتی و تغذیه مناسب و نداشتن استرس و ارام نگه داشتن محیط خانه باز هم میتونی باردار بشی .

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چون حامله شدی جای امیدواری هست اگر همسرت هم ضعیف بود با داروتقویتی و تغذیه مناسب و نداشتن استر ...

ممنون بنظرتون تغدیه چی خوبه 

ای کاش تواین😭 روزهای عزیز من نی نی دار میشدم لطفا دعاکنین نی نی سایت های عزیزممنونم 
ممنون بنظرتون تغدیه چی خوبه 

عزیزم مرغ تا میتونین نخورین روغن حیوانی یا زیتون یا کنجد برنج ایرانی گوشت گوسفندی و شتر مغزجات و نخود و کشمش مداوم تو غذاهاتم از نخود استفاده کن چای رو با دارچین و زنجبیل بخورین معجون عسل و سیاهدونه و عرقیجات هم کاسنی میوه هم موز انبه خربزه و .... 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .