2777
2789
عنوان

شوهرم همش ب خانمای دیگه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 50 پست
چه عجب یکی مثل خودم دیدم😅😅نمیدونم چرا مثل بقیه خانوما حساس نیستم

دروغ چرا

منم اگر شوهر م همش ب خانمها نگاه کنه بدم میاد

خسلس نیستی چون چنین مشکلی رونداری

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز این خانم الان دلش شکسته شوهرش هم به این راحتی ها عوض نمیشه تو وجودش هس  خوبه بگم وای ...

راهنمایی باید ب جا و درست باشه عزیزم،نه اینکه بگیم مردها همنن چشم چرون و هیز!!پس فردا ایشون مادر میشنو میخوان پسر تربیت کنن باورشون این باشه ک مرد حق هر کاری داره و اینو ب فرزندش منتقل کنه؟!!

بهشون بگو خوشت میاد منم به پسرها نگاه کنم و مزه‌پرونی کنم!

مشکل اینجاست که جامعه ما زنها رو شستشوی مغزی داده که ذاتا قبول کردیم خیلی از کارها برای مردها مجازه ولی اگر زنها همون کار رو انجام بدن گناه کبیره کردن!

خودمونیم که کار قبیح مردها رو به مسخره و خنده میگیریم

راهنمایی باید ب جا و درست باشه عزیزم،نه اینکه بگیم مردها همنن چشم چرون و هیز!!پس فردا ایشون مادر میش ...

شما راهنماییت چیه الان 

وای چقدر شوهرت بیغیرته وای طلاق بگیر وای بزن زیر چشمش تا کور بشه😊راهنمایی هاتون به جا هس شما خیلی مسلمونی و اسلام سرت میشه پس یاد بگیر تو زندگی زن و شوهر دو بهم زنی نکنی فقط ادعات نشه الان باعث دعوای دین خانوم با همسرش بشی خوبه؟؟دلت راضی میشه؟اسلام اجرا میشه؟؟پس ادامه بده منوهم ریپلای نکن دیگه

💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد💚 به نیت خوشبختی و موفقیت برادرم انشالله حاجت روا بشید🧡
آدم تو باغ گل هم که میره حتی اگر دسته گل هم دستش باشه باز یه نگاه به گل های دیگه میندازه پس بیخیال ب ...

عزیزم شما هم یه گل مثل همسرتون خدا رو شکر پیدا کردین 

پس مجازین به گل پسرهای دیگه هم نگاه کنید!!!!!!!

به خودتون ظلم میکنید این طرز تفکر رو اشاعه ندید🙏💐

انشاءالله حل بشه این موضوع استاتر ، اگر همسرتون نگاه میکنن به دخترای مجرد همه همش به نظرم تقصیر همسر شما نیست تیپ و لباس پوشیدن و آرایش طرف نباید طوری باشه که توجه جلب کنه ، همسرتون به دخترای چادری که اهل آرایش نیستن به اوناهم نگاهی میکنن که شما اذیت میشین؟؟

ای بابا،نمیدونم چی بگم،بهتره از مشاور کمک بگیری شاید راه حل عملی پیش پات بزاره

بخدا کم آوردم این مسئله از اوله ازدواجمون بوده. بااینکه خیلی بخودم میرسم همش فکر میکنم ی مشکلی دارم ک این اینجوریه😔

انشاءالله حل بشه این موضوع استاتر ، اگر همسرتون نگاه میکنن به دخترای مجرد همه همش به نظرم تقصیر همسر ...

نه.اصلا ب چادری نگاه نمیکنه. ب اینایی ک لوسن و کرم دارن نگاه میکنه

عزیزم شما هم یه گل مثل همسرتون خدا رو شکر پیدا کردین  پس مجازین به گل پسرهای دیگه هم نگاه کنید ...

من برای آرامش دل ایشون گفتم چه راهکار دیگه ای میتونم بهش بدم وقتی دلش ناراحته؟؟بگم خاک تو سر شوهرت؟بگم طلاق بگیر؟چشماشو از کاسه دربیار؟؟چی بگم آرامش پیدا کنه 

هیز بودن تو ذات بعضی مردها هست تا پیری هم همراهشون میمونه اگر این خانوم دلش از این بابت ناراحت باشه راه دیگه ای جز طلاق واسش نمیمونه که من واسه زندگی زناشویی هیچکسی نسخه طلاق رو نمیپیچم

💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد💚 به نیت خوشبختی و موفقیت برادرم انشالله حاجت روا بشید🧡