2777
2789
من تاحالا نرفتم و خیلی مقاومت میکنم برای رفتن😂🤦خجالت میکشم از امپولم خیلی میترسم کلا نمیزنم

ازدواج کردی ؟حتما برو چکاپ شو ،حتی نمیخوای بچه دار بشی هم تحت نظر دکتر باش ،من فردا آزمایشامو باید ببرم دعا کن برام

هر چیز که در جستن آنی آنی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده با وجود یک وروجک دو سال و هفت ماهه بیکار نمیشم که حوصله ام سر بره همیشه کلی کار عقب افتاده دارم

😍عاشق بچم البته بچه مردم بعضی وقتا خالم کارداره بچش من نگه میدارم خیلی خوبه بچه کوچولو

😍عاشق بچم البته بچه مردم بعضی وقتا خالم کارداره بچش من نگه میدارم خیلی خوبه بچه کوچولو

کوچولوهای مردم بله خوبن ولی وقتی خودت از نزدیک درگیر کوچولو باشید میفهمید که اصلا ساده نیست و یه شغل 24 ساعته هست