2777
2789

یه دختر دوساله دارم ازدواجم صفر تا صد اشتباه بود به اجبار بابام

اینقدرررر بدشانسم که با قرص بازم حامله شدم شوهرم یه حیوووونه به تمام معنا بود وسط حاملگی دیگه رفتم چون دیگه جایی واسه موندن نبود هرروز کتک توهین هیچی تو خونه نبود اقا بهترین رستورانا پلاس بود😭۲۱ سالمه با دوتا بچه سر این دومی به هزار نفر رو زدم یه قرون یه قرون جمع کردم رفتم زایمان حتی واسه کرایه دستگاه زردی التماس کردم 😭همه میگن نمیتونی بچت و از دادگاه بده باباش چجوری عاخه من یه مادرم چرا اشکام بند نمیاد مگه چیکار کردم 

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر شکستم هزار تیکه شده همه وجودم همه غرورم پس عدالت خدا کو

انواع قاووت(قوتو) کرمان و سرلاک خانگی برای شما عزیزان و نوزادان شما که تاثیر زیادی در وزن گیری دلبدنتون داره هم خیلللی خوشمزه اس هم فواید زیادی داره (سرلاک شش ماهگی و هشت ماهگی)تلگرام(sokot343)  من یه زن مستقل و محکمم که برای زندگی خودم و دخترام تلاش میکنم

میدونم شرایطت سخته...ولی خواهش میکنم بچه هاتو از خودت دور نکن...اونا گناهی ندارن😔

من تورکم🖤🖤همون شاهیکاااای سابقم..کاربریم تعلیق شده.....چند تا کاربر با این اسم هستن...منو از عکس پروفم تشخیص بدین☺️

گفتم که قرص اورژانسی خوردم نمیدونم چرا انگار خدا داره همه امتحانا رو یکجا ازم میگیره