2777
2789
عنوان

روزگار من و پسرام(۳۳)

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 51 پست

سلام عزیزم من کم و بیش تاپیک هاتو میخونم. قلمتو دوست دارم

خدا نی نی هاتو حفظ کنه

فقط اسمارو قاطی کردم😁 شوهرت که اسمش هست رضا پسر بزرگه اسمش هست محمد 

دوقلوها اسمشون علی و آریو هست؟ آخه یه جا گفتی محمد علی و نمیدونم چی چی علی واسه همین قاطی کردم اسمارو

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
سلام عزیزم من کم و بیش تاپیک هاتو میخونم. قلمتو دوست دارم خدا نی نی هاتو حفظ کنه فقط اسمارو قاطی ک ...

ممنون عزیزم‌لطف داری.

آره دوقلو ها علی و آریو .

البته اسم ها کامل نیستن.

کمی تحریف شده  و کوتاه شدس.

برای راحتی در نوشتار و عدم شناسایی‌

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم‌لطف داری. آره دوقلو ها علی و آریو . البته اسم ها کامل نیستن. کمی تحریف شده  و کو ...

علی در واقع محمد علی هستش بعد چی صداش میکنید؟

آریو اسم کاملش چیه؟

یا اینکه مستعار هستن؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
علی در واقع محمد علی هستش بعد چی صداش میکنید؟ آریو اسم کاملش چیه؟ یا اینکه مستعار هستن؟

علی صداش میکنیم.

مستعاره ، ولی کاملش میشه آریوبرزن.

یا آریابرزین.فرمانده جنگ مقابل اسکندر مقدونی

اي جوووونم عزييييزم ولي خيلي سخته محمد خودش كوچيكه تا بخواي محبت كني به كوچيك ترا ممكنه طفلي ناراحت ...

عزیزم تاپیک ۵ ، صفحه ۲.

تاپیک ۷ هم هست.