2777
2789

موهام کم پشته ولی بلنده از طرفی خیلیم وز شده دلم نمیاد کوتاش کنم راه حلی واسه نرم شدن مو دارین؟ نرم کننده و ماسک و ... استفاده کردم  نمیدونم کوتاش کنم یا میشه نرمشون کرد؟

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روغن زیتون میزنم هفته ایی دوبار 

و پیاز زیاد مصرف میکنم ابشم میتونی بزنی ولی سرت بومیگیره واسه وقتیه ک بخای دوسه روز خونه بمونی 

شامپومم سیر و گردو پرژک عالیه هرچی غیر این بزنم موهام پشم ببعی میشه 

رسیدن بهش آرزومه.... 
ماسک های مختلف مو بزن..

ممنونم ولی چ مارکی؟

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.

من روغن زیتون هفته ای یه بار به ساقه موهام فقط میزنم و شبام میبافم خیلی خوب شده از وقتی میبافم 

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .
روغن نارگیل عالیه وازلین ک دیگه عالی تر

اصلا رو موهای من تاثیر نداشت

من دوفازینه روغن ارگان با روغن نارگیل میزنم

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
من روغن زیتون میزنم هفته ایی دوبار  و پیاز زیاد مصرف میکنم ابشم میتونی بزنی ولی سرت بومیگیره و ...

مرسی زدم ولی تاثیر نداشت

من شامپو داروگر و لطیفه میزنم انقد نرم میشه به کش مو بند نمیشه

چندی پیش شنیدم که مردی میگوید:زن مثال لیمو شیرین است.تا دست میزنی تلخ میشود🍋کسی نبود به او بگوید:تا کارد بر دل لیمو شیرین نزنی تلخ نمیشود♥➷