2777
2789
عنوان

بارداری بعد از فوت نوزاد

821 بازدید | 12 پست

سلام خانوما

ببینید من بچم ۵ماهگی دچار مشکل شد و ۶ماهگی فوت کرد

واسش آزمایش ژنتیک دادیم ک کل ژن های بدنش بررسی بشه

۴ماه بعد از آلمان جوابش اومد و گفتن بچه از نظر ژنتیک سالم بوده

و گفتن با خیال راحت باردار شو

حالا میخوام بدونم کسی بوده مثله من ؟آیا بچه بعدی رو آورده؟سالم بوده؟

ممنون میشم جواب بدید

زنداداش دوستم ۲تا پسر اورد یکیش ۲ روز بعد یکیش بعد زایمان فوت شد

الان ی دختر اورده سالمه خداروشکر

انشالله اینبار صحیح وسالم برات بمونه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ایشالاه بچه ی بعدیت سالم باشه میشه بگی چه بیماری داشت ؟

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

یه دوستم بچش هفت ماه بدنیا اومد دو روز بعد فوت شد الان بارداره شش ماه بعدش اقدام کرد

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
آخی عزیزم ناراحت شدم. میشه بگی چرا نوزادت فوت کرده 

تا ۴ماهگی هیچ مشکلی نداشت تپل مپل و عالی

بعد واکسن ۴ماهگی تقریبا دوهفته بعد تب کرد و هی تبش قطع میشد دوباره تب...

بردیم فوق تخصص گف کبد و طحال بچه از حالت عادی بزرگ تر شده

ازمایش گرفتن کم خونی شدید...

بردیم مفید تهران 

ریش اب اورد بردنش icuروز ب روز بدتر شد بعدم کلیه ها از کار افتاد و فوت شد

بماند که من چقدررررر داغون شدم و عذاب کشیدم

ان شاالله خدا نصیب دشمن آدم نکنه

تا ۴ماهگی هیچ مشکلی نداشت تپل مپل و عالی بعد واکسن ۴ماهگی تقریبا دوهفته بعد تب کرد و هی تبش قطع میش ...

آره عزیزم خیلی داغ بزرگیه ایشالله واقعا نصیب هیچ کس نشه. ایشالله یه بچه صحیح و سلامت بیاد بغلت عروسی شو ببینی 

خیلی ناراحت شدم

انشالله خداوند به دلت آرامش و شادی ببخشه

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
متاسفانه اصلا نتونستن بیماریشو تشخیص بدن

خدا ایشالاه یه بچه سالم بده بهت غصه هایی که خوردی رو فراموش کنی 😔

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

عزیزم منم بچمو از دست دادم خدا خیلی بهت صبر بده وانشالله جاش سبز شه منم دوماهه اقدام کردم ولی نشد منم بچه اولم بود خیلی سختهههه خیلی ولی فرشته هامون برمیگردن ایمان داشته باااش

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

استارتر عزیز منم ۳ ماه پیش این اتفاق برام افتاده البته بچه دومم بود فوت شد .شما مجدد باردار شدی نینیت سالمه ؟امیدوارم ببینی و جواب بدی .

دراین دنیا اگر غم هست ...صبوری کن خدا هم هست...
تا ۴ماهگی هیچ مشکلی نداشت تپل مپل و عالی بعد واکسن ۴ماهگی تقریبا دوهفته بعد تب کرد و هی تبش قطع میش ...

سلام عزیزم من الان تایپبکتون خوندم بمیرم برای دلتون منم چند روز پسرم بر اثر عفونت شدید ریه از دست دادم شما باردار شدید بعد از فوت بچه خشکلتون ؟؟