برادرشوهرتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 981 عنوان بیاین عکس لباس عروس هاتونو بذارید ماکه نمیتونیم عروسی بگیریم غصه بخوریم🤕 1068 بازدید | 45 پست من آستین دار دوست دارم ولی دیگه خیلی زیاد شده همه آستین دار پوشیدن بنظرتون تکراری نیست؟یقه دلبری خوبه یا آستین دار؟ _عروسیم حالا نیست مرگ بر کرونا 😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم 👸 ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃 صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم 1399/05/10 | 17:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسوومم عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 10549 بستگی به فرم بدنت دارهاما من دلبر دوس دارم اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99861 من اسفندکرونانره میپوشم میرم آتلیه وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
۱۴۴عصر عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 9162 منم لایک کنید الان حالم خوب نیست بعدا ببینم اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍
leylayenajnoonam عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 2790 لباس من استین دار بود ولی استینش کوتاه تر بود تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
آسمان۰۹۱۲ عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 301 قشنگ برو جمهوری پاساژ آزادیه دست لباس عروس خاموبخر گیپوری که دوست داری بخربیار خونه با چسب تفنگی بچسبون به لباستمن که لباس عروسمو اینجوری درست کردم
delvin19 عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 2039 من اسفندکرونانره میپوشم میرم آتلیه 😢😢لعنت به کروناااااا 😭😭😭😭 چه بی هوا....! هوای گریه دارم😔 واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
برادرشوهرتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 981 بستگی به فرم بدنت داره اما من دلبر دوس دارم من دلبر بیشتر از آستین دار دوس دارم😅 😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم 👸 ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃 صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم
bahar_roz عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 6961 من فک نکنم قسمتم بشه عروسی بگیرمقبلنا خیلی خیال بافی میکردم راجع ب لباس و مراسمیک بار هم تا پای عروسی رفتیم ولی مجبور شدیم کنسل کنیممنم از لباس دومی ببشتر خوشم میاد عاشق یقه قایقیم «نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚 میشه نگام کنی؟😢 راحت شه زندگیم😍 چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔
برادرشوهرتونم مدیر استارتر عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 981 قشنگ برو جمهوری پاساژ آزاد یه دست لباس عروس خاموبخر گیپوری که دوست داری بخر بیار خونه با چس ... چه شکلی شد؟😓 😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم 👸 ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃 صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم
lnazam عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10476 بچه ها شما که عروسیاتون بخاطر کرونا کنسل شده چیکار میکنید ؟ صبر میکنید کرونا بره عروسی میگیرید؟ یا نه میرید سر زندگی تون ؟ ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹