محناs مدیر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 125 عنوان کیا با شوهرشون قهرن | مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 83 پست من الان یه هفته است با شوهرم قهرم به نظرتون چیکار کنم شما اینجور مواقع چیکار میکنید اشتی میکنید یا وایمیستید اون بیاد سمتتون 1399/05/10 | 16:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yaaaaaaaaaaas عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 1457 من قبلا قهر میکردیم حتی چند روزاما الان حتی تحمل یه روز قهر هم ندارم قلبم میگیره واقعا حیفه تو روزایی که باید در کنار هم با شادی و عشق از هم بودن لذت برد قهر باشی حیفه بعد پشیمون میشی که چرا از این دوران استفاده نکردی
kbaran عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 9265 به خونواده من بی احترامی میکنه جلوشون خوبه ولی توخونه زهرمارم میکنه یه کاری براشون انجام میده ۱۰بار ... اون درست نمیشه جون خصلتش اینه اصلا ازش توقع نکن به عوضش تو هم به خانوادش همونجور برخورد کن
محناs مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 125 همیشه زود اشتی میکنیم الان هم من باهاش حرف میزنم ولی اون خودشو میگیره چایی ریختنی تنها برای خودش میریره میوه تنها برای خودش میاره یه حرفی میزنه به دخترم میگه بامن حرف نمیزنه
fafallllll عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 2017 من قهر نمیکنمزندگی رو خراب میکنه هم دوری میاره، و هم بحث رو ادامه دار میشه هم سردی میارهشما هم زود تر آشتی کن ب نظر منقهر باید سر موضوعات جدی باشه و کم،جوری ک قهر کردی همسرت از قهر کردنت حساب ببره ،و تمام تلاشش رو کنه همه چی درست بشه آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
bambiiiiiiiiiiii عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 768 بگو قهر برا ببچه هاستخبب نزار هیچ کاررککنه براششون غیرمستقیمم به مامانت بگو ککه ااین هییچ ککار نخواهید
محناs مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 125 من خودم اصلا دوراز اون خوابم نمیبره شب ها که خوابش میبره یواشکی میرم رودستش میخوابم چون عادت کردم ولی اون روش و میکنه اون طرف
kbaran عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 9265 من خودم اصلا دوراز اون خوابم نمیبره شب ها که خوابش میبره یواشکی میرم رودستش میخوابم چون عادت کردم ول ... خوب دیگه پرروش کردی یه مدت بی محلی کنی درست میشه من خودم اونقدرشوهرم منت ام کشیده پررو شدم
محناs مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 125 بگو قهر برا ببچه هاست خبب نزار هیچ کاررککنه براششون غیرمستقیمم به مامانت بگو ککه ااین هییچ کک ... اخه جلوی روشون چنان خوبه ول پشت سر بحث که میکنیم همه رو میکشه وسط
محناs مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 125 الان هم هرچه قدر گفتم بچه هارو ببر بکم پارکینگ هواشون عوض بشه نبرد فقط جلوی تلویزیون نشست من هم حرصم دراومد بازم بحث کردیم ازخونه زد بیرون
bambiiiiiiiiiiii عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 768 من خودم اصلا دوراز اون خوابم نمیبره شب ها که خوابش میبره یواشکی میرم رودستش میخوابم چون عادت کردم ول ... صددرصد میفهمه واونم مثل تووعه ولی دیگه پرروش نکن
محناs مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 125 صددرصد میفهمه واونم مثل تووعه ولی دیگه پرروش نکن اره میفهمه ولی انگار نه انگار
bambiiiiiiiiiiii عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 768 الان هم هرچه قدر گفتم بچه هارو ببر بکم پارکینگ هواشون عوض بشه نبرد فقط جلوی تلویزیون نشست من هم حرصم ... گیر نده ولش کن مثل خودشبی خیال باش درس میشه
ثمر٢ عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 219 به خونواده من بی احترامی میکنه جلوشون خوبه ولی توخونه زهرمارم میکنه یه کاری براشون انجام میده ۱۰بار ... مال منم اينجوره من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم. روزهای خوب و خوبتر در راه است.