2777
2789
عنوان

کیا با شوهرشون قهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 83 پست

من قبلا قهر میکردیم حتی چند روز

اما الان حتی تحمل یه روز قهر هم ندارم قلبم میگیره 

واقعا حیفه تو روزایی که باید در کنار هم با شادی و عشق از هم بودن لذت برد قهر باشی حیفه بعد پشیمون میشی که چرا از این دوران استفاده نکردی 

به خونواده من بی احترامی میکنه جلوشون خوبه ولی توخونه زهرمارم میکنه یه کاری براشون انجام میده ۱۰بار ...

اون درست نمیشه جون خصلتش اینه اصلا ازش توقع نکن 

به عوضش تو هم به خانوادش همونجور برخورد کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه زود اشتی میکنیم الان هم من باهاش حرف میزنم ولی اون خودشو میگیره چایی ریختنی تنها برای خودش میریره میوه تنها برای خودش میاره یه حرفی میزنه به دخترم میگه بامن حرف نمیزنه 

من قهر نمیکنم

زندگی رو خراب میکنه 

هم دوری میاره، و هم بحث رو ادامه دار میشه هم سردی میاره

شما هم زود تر آشتی کن ب نظر من

قهر باید سر موضوعات جدی باشه و کم،جوری ک قهر کردی همسرت از قهر کردنت حساب ببره ،و تمام تلاشش رو کنه همه چی درست بشه

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
من خودم اصلا دوراز اون خوابم نمیبره شب ها که خوابش میبره یواشکی میرم رودستش میخوابم چون عادت کردم ول ...

خوب دیگه پرروش کردی یه مدت بی محلی کنی درست میشه من خودم اونقدرشوهرم منت ام کشیده پررو شدم 

بگو قهر برا ببچه هاست خبب نزار هیچ  کاررککنه براششون غیرمستقیمم به مامانت بگو ککه ااین هییچ کک ...

اخه جلوی روشون چنان خوبه ول پشت سر  بحث که میکنیم همه رو میکشه وسط 

به خونواده من بی احترامی میکنه جلوشون خوبه ولی توخونه زهرمارم میکنه یه کاری براشون انجام میده ۱۰بار ...

مال منم اينجوره

من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم.  روزهای خوب و خوبتر در راه است